Bobba Fett’i The Mandalorian’da Görebileceğiz

13.05.2020 22:59
Bobba Fett’i The Mandalorian’da Görebileceğiz

The Mandalorian” serisinin ikinci sezonu gelmeden, haberleri gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda “Star Wars” evreninin en tanınmış kelle avcılarından Boba Fett’i görebileceğiz.

“The Mandalorian” dizisinden önce Mandalore zırhı denilince “Star Wars” evreninde iki isim akıllara geliyordu. Klon ordusu için DNA’sını kullanmak üzere anlaşmış kelle avcısı Jango Fett (Temeura Morrison) ve onun yine klon olan ancak büyüme aşaması hızlandırılmamış oğlu Bobba Fett.

Yeni açıklanan bilgilere göre Temeura Morrison “The Mandalorian” ikinci sezonda Boba Fett rolüyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. “The Mandalorian” ikinci sezonunda fazla olmasa da göreceğimiz kesinleşen Boba Fett haberi ile birlikte, serinin hayranlarının aklında Boba Fett’in “Return of the Jedi” filminde Sarlacc çukurundan nasıl kurtulduğu ile ilgili sorular ortaya çıkmaya başladı bile.

Ölümden kurtulmuş bir Boba Fett mi, yoksa klon DNA’sı ile tekrar canlandırılan yeni bir Boba Fett mi olduğu şimdilik belirsizliğini korurken “The Mandalorian”ın yeni sezonu Ekim 2020’de Disney+’ta yayınlanmaya başlayacak.