Cate Blanchett Yeni Film Projeleri İle Ekrana Geri Dönüyor

13.05.2020 22:59
Cate Blanchett Yeni Film Projeleri İle Ekrana Geri Dönüyor

Film çekimlerinin durdurulduğu yeni projelerin iptal olduğu içinde bulunduğumuz bu dönemde, Cate Blanchett’dan yeni film haberleri gelmeye devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok yapımın ertelendiği, film çekimlerinin durdurulduğu bu dönemde Cate Blanchett’in ajandası giderek doluyor. James Gray ve Adam McKay’in yeni çekeceği filmlerin kadrosunda olacağı duyrulan Cate Blanchett, bu haberlerle hayranlarını sevindirdi.

Ad Astra”nın  yönetmeni James Gray’in yeni film projesinde yer alacağı kesinleşen Cate Blanchett, çekilecek yeni filmde bir okulun müdürünü canlandıracak. 1980’lerin New York’unda bir özel okulu ve bu okulun müdürünü odağına alacak filmin detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Adam McKay’in yeni film projesi ise Netflix anlaşmalı “Don’t Look Up” oldu. Olay komedisi ve drama türünde olacak bu filmde Cate Blanchett’a Jennifer Lawrence eşlik ediyor. Adam McKay’in aynı zamanda senaristliğini yaptığı film, iki astronomun rotasından çıkan bir meteorun Dünya'ya yaklaşmasını fark etmesi üzerine medyayı ve tüm dünyayı uyarmaya çalışmasını konu alıyor.

Cate Blanchett’ın bir diğer projesi ise ünlü video oyunu olan “Borderlands”in sinema uyarlamasında Lilith karakterini canlandırmak olacak.