Black Widow Yeni Vizyon Tarihi Belli Oldu

13.05.2020 22:59
Black Widow Yeni Vizyon Tarihi Belli Oldu

İngiltere’deki hayatın yavaş yavaş normale dönmesinin sinyalleri ile birlikte “Black Widow”un, sadece İngiltere için geçerli yeni vizyon tarihi belli oldu.

Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması ve insanların “yeni normal” hayat şartlarına alışmasının ardından, İngiltere önümüzdeki günlerde sinema salonlarını tekrar açmayı planlıyor. Her ne kadar mesafeli, steril ve az sayıda izleyici kabul edecek olsa da sinema salonlarının tekrar açılması salgın döneminin yavaş yavaş bittiğinin işareti olarak sayılabilir.

Normal şartlar altında Mayıs 2020’de viyona girmesi planlanan, Scarlett Johansson’un başrolde olduğu “Blackwidow” filmi koronavirüs salgını nedeniyle Kasım 2020 tarihine ertelenmişti. Ancak İngiltere’de sinema salonlarının tekrar açılması “Blackwidow”un vizyon tarihini bir hafta öne çekti ve filmin yeni vizyon tarihi 28 Ekim 2020 olarak belirlendi.

Scarlett Johansson’un Natasha Romanoff’u canlandırdığı ve Blackwidow karakterinin geçmişini anlatan “Blackwidow” filmi MCU’nın 4. Evresinin başlangıcı olarak sayılacak. Marvel Stüdyoları’nın geleneği haline gelen, filmlerin önce İngiltere’de sonra ABD’de vizyona girmesi serinin hayranlarını umutlandırsa stüdyo filmi şimdilik sadece İngiltere’de vizyona sokmaya kararlı.

İkinci bir salgın dalgası olmaması halinde sinema salonlarının açık kalacağını tekrar hatırlatmak istiyoruz.