JJ Abrams’tan Yeni Bir Constantine Filmi Gelebilir

08.07.2020 17:23
JJ Abrams’tan Yeni Bir Constantine Filmi Gelebilir

Warner Bros.’tan yapılan açıklamaya göre, JJ Abrams yapımcılığında yeni bir “Constantine” filmi üzerinde çalışmalara başlandı.

Yeni bir “Constantine” filmi için çalışmalara başladığını açıklayan JJ Abrams, DC Evreni hayranlarını heyecanlandırdı. Yeni filmin bir devam filmi mi yoksa Constantine karakterinin sıfırdan bir öyküsü mü olacağı henüz belli değil. Constantine karakterine 2005 yılında Keanu Reeves hayat verdi. Uzun yıllar boyunca okült dedetifin yüzü olan Keanu Reeves’in yerini daha sonra Matt Ryan aldı. Bir sezon yayınlanıp iptal edilen “Constantine” dizisinden sonra, Ryan “Arrow” dizisinde yine Constantine olarak ekranlarda göründü. “Legends of Tomorrow” dizisine üçüncü sezonda katılan ve dördüncü sezonda kendine yer edinen Constantine diğer birçok DC yapımında da bulundu. Animasyon seri olan “Justice League Dark: Apokolips War” yapımı ise Constantine karakterinin en güncel olarak yer aldığı DC yapımıdır.

DC Evreni’nin hâlihazırda birçok projesi bulunuyor. Bu projelerle en büyük rakibi olan Marvel’in önüne geçen DC’nin önümüzdeki sene içinde vizyona girmesi planlanan “The Batman” ve “The Suicide Squad” gibi büyük yapımları da mevcut.

Warner Bros.’un yeni bir “Constantine” filmi için JJ Abrams ile birlikte çalıştığı artık kesinleşti. Ancak filmde Keanu Reeves’i mi göreceğiz yoksa yepyeni bir Constantine ile mi karşılaşacağız henüz resmi bir bilgi verilmiş değil. DC Evreni açısından büyük bir role sahip olan Constantine karakterinin akıbeti önümüzdeki günlerde belli olacak.