The Batman: Gotham Dizi Uyarlaması İçin Çalışmalara Başlandı

13.07.2020 17:44
The Batman: Gotham Dizi Uyarlaması İçin Çalışmalara Başlandı

Yönetmen Matt Reeves, “The Batman” filmi için çekimleri durdurmuş olsa da aynı evrende geçecek bir dizi üzerinde çalışmalara başladı.

“The Batman” filminin yönetmeni Matt Reeves, koronavirüs salgını nedeniyle filmin çekimlerine ara vermiş olsa da, aynı evrende geçecek TV uyarlaması bir dizi üzerinde çalışmalara başladı. HBO’nun yeni dijital platformu ile anlaşan seri, HBO Max’te gösterime girecek.

Boardwalk Empire”ın yapımcısı ve senaristi Terence Winter’ın kadrosunda olduğu dizi, Robert Pattison’ın Batman karakterine gelene kadar olan süreçte, Gotham’ın karanlık ve tehlikeli sokaklarından hikâyeleri odağına alacak. “The Batman” filminin öncesini anlatacak yapımın ismi ise henüz belli değil.

Gotham” dizisinden farklı olacağı belirtilen yeni seri için yaptığı açıklamada Reeves “Bu proje The Batman filmi için planladığım dünyanın ve atmosferin iyice oturması için elime geçmiş inanılmaz bir fırsat. Bu seri sayesinde Gotham atmosferinde elimden geldiğince detaya inip, o atmosferi iyice pekiştirmek istiyorum ve bu projede Terence Winter ile çalışmak benim için büyük bir keyif olacak.” Şeklinde konuştu.

“The Batman” filminin İngiltere’de 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Dizi için çalışmalar başlamış olsa da olası yayınlanma tarihi için “The Batman” filminin çekimlerinin tamamlanmasını bekleniyor diyebiliriz.