Denzel Washington ve Julia Roberts’lı Yeni Proje Yolda

21.07.2020 14:47
Denzel Washington ve Julia Roberts’lı Yeni Proje Yolda

Denzel Washington ve Julia Roberts’ın başrollerini paylaştığı yeni proje “Leave The World Behind” için çalışmalara başlandı.

Netflix çatısı altında gerçekleşen yeni dram-gerilim türü film “Leave The World Behind”da Denzel Washington ve Julia Roberts’ı görebileceğiz. “Homecoming” isimli podcast’in uyarlaması olacak projenin yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini “Mr. Robot” dizisinden tanıdığımız Sam Esmail üstlenecek.

Amanda ve Clay’in çocukları ile beraber gittikleri tatil, kaldıkları evin sahibinin aniden geri dönmesi ile sekteye uğrar. Beklenmedik anda gelen orta yaşlı ev sahipleri, şehirdeki eşi benzeri görülmemiş bir elektrik kesintisi nedeniyle yazlık evlerine geri dönmüştür. İnternet, televizyon, radyo ve telefonların çalışmaması nedeniyle kimse ne olduğunu tam olarak bilmemektedir. Garip şekilde aniden gelen ses patlamaları kırsaldaki hayvanların huzurunu kaçırır ve hayvanlar göç etmeye başlar. Bu sırada bir arada olan ailelerin de zihinsel ve fiziksel sağlıkları kötüleşmeye başlar. Kiracıların zengin ve beyaz, ev sahiplerinin zengin ve siyah oldukları bu evde, ırksal problemler de ortaya çıkmaya başlar.

Julia Roberts’ın Amanda karakterini ve Denzel Washington’ın kiralık evin sahibini canlandıracağı film ikilinin 1993 yapımı “The Pelican Brief” filminden sonra beraber rol alacakları ikinci film olacak.

Çekimlerin ne zaman başlayacağı şu aşamada belli olmasa da Netflix mümkün olan en kısa sürede bu yapımı tamamlamak istiyor.