Tenet Süresiz Olarak Ertelendi

22.07.2020 20:36
Tenet Süresiz Olarak Ertelendi

Korkulan haber geldi, iki kere vizyon tarihi değiştikten sonra, Christopher Nolan’ın yeni filmi “Tenet” ABD’de süresiz olarak ertelendi.

Koronavirüs salgınından dolayı sinema salonlarının kapalı olması nedeniyle iki kere vizyon tarihi değiştiren “Tenet” filmi bu sefer süresiz olarak ertelendi. Warner Bros.’un vizyon takviminden şimdilik süresiz olarak kaldırılan “Tenet”, sinemaseverler için bir umut niteliği taşıyordu.

Koronavirüs salgını kontrol altına alındıktan sonra, sinema salonlarının ve diğer kültürel etkinliklerin geri dönmesini beklerken, “Tenet”in süresiz olarak ertelenmesi, tüm bu etkinliklerin bir müddet daha bekleyeceğini gösteriyor. ABD’de sinema salonlarının tekrar hizmete açılması için verilen tarih 31 Temmuz 2020 olarak açıklanmıştı. Ancak içinde bulunulan durumdan dolayı sinema salonlarının bir süre daha kapalı kalması, “Tenet” filminin gösterimini belirsiz bir tarihe erteledi.

ABD’de sinemalara tekrar dönüşü simgelemesi istenen “Tenet” için yeni bir vizyon tarihi verilmedi. Ancak yapılan açıklamaya göre "Tenet"in geleneksel şekilde tek tarihle vizyona girmeyeceği ve filmin Avrupa, Asya ve İngiltere’de ABD’den önce vizyona girmesinin muhtemel olduğu belirtildi.

“Tenet” filminden gelen bu güncellemenin etkisi diğer büyük yapımlara sıçrar mı, önümüzdeki günlerde göreceğiz.