Tenet’in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

31.07.2020 14:47
Tenet’in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Christopher Nolan’ın yeni filmi “Tenet” için dünya çapında vizyon tarihleri belli oldu.

“Tenet” filminin vizyon tarihi ertelendi, beklemeye alındı iptal edildi derken, Warner Bros. sürpriz bir kararla filmin dünya çapında vizyon tarihlerini açıkladı. Geçtiğimiz hafta koronavirüs salgını nedeniyle “Tenet” filminin vizyon tarihi süresiz olarak ertelendi. Bu kararın üstünden çok geçmeden açıklamasını revize eden Warner Bros. filmin ilk etapta uluslararası vizyon tarihlerini vererek sinemaseverleri heyecanlandırdı.

Ülkelerin koronavirüs salgınına olan tutumunun açıklanan vizyon tarihlerini belirlerken etkili olduğu belirten Warner Bros. buna bağlı olarak sinema salonlarının tekrar hizmet vermeye başlamaya hazır oldukları tarihlere göre İngiltere ve içinde Türkiye’nin de bulunduğu 60 ülkede “Tenet”in vizyon tarihini 26 Ağustos 2020 olarak belirledi.

ABD’de ise pandemi için gerekli önlemlerin alınmaması ve durumun kötü idare edilmesinden dolayı vizyon tarihi 2 Eylül 2020 olarak belirlendi. Ancak bu tarih Warner Bros.’un sinemaların güvenli olmadığına karar verdiği takdirde yine değişecek gibi görünüyor. Bunun dışında vizyon tarihi henüz belli olmayan ülkeler ise Çin ve Brezilya olarak açıklandı.

Sinemalara tekrar dönüşün en büyük adımı olacak “Tenet” filmi vizyona girdikten sonra ne kadar vizyonda kalacak ve insanların sinemaya gitmesini sağlayacak mı önümüzdeki günlerde göreceğiz.