Splinter Cell Animesi Geliyor!

31.07.2020 15:56
Splinter Cell Animesi Geliyor!

John Wick” filminden tanıdığımız senarist Derek Kolstad, Netflix yapımcılığında gerçekleşecek olan “Splinter Cell”in kadrosuna katıldı.

Ünlü video oyunu “Splinter Cell”in sinema ve televizyon uyarlaması için yıllardır uğraşılıyor. Bir çeşit arafta kalan yapımın yardımına Netflix koştu. Sinema ve film uyarlamasının akıbeti halen belirsizken, Netflix, “Splinter Cell” animesi için çalışmalara başladı.

İlk “Splinter Cell” oyunu 2002 yılında piyasaya çıktı. Büyük çıkışının ardından devam oyunları ve kitaplar ile başarısını koruyan oyun, eski donanma askeri olan Sam Fisher’ın Ulusal Güvenlik Ajansı’na bağlı Third Echelon biriminde gerçekleştirdiği gizli operasyonları odağına alıyor. Bu görevlerin tamamen kayıt dışı ve gizlilik içinde gerçekleşmesi büyük ihtimalle televizyon uyarlamasının atmosferinin büyük bir kısmını oluşturacak.

Senaryosunu Derek Kolstad’ın yazdığı “Splinter Cell” animesi iki sezon ve 16 bölüm olacak şekilde planlandı. Ubisoft işbirliği ile gerçekleşecek “Splinter Cell” uyarlaması için detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.