The Devil All The Time’dan İlk Görseller Yayınlandı

04.08.2020 15:11
The Devil All The Time’dan İlk Görseller Yayınlandı

Robert Pattison, Tom Holland, Riley Keough, Sebastian Stan ve Bill Skarsgård’lı kadrosuyla büyük bir merakla beklenen Netflix yapımı “The Devil All The Time”dan ilk görseller yayınlandı.

Yönetmen Antonio Campos’un 2016 yapımı “Christine” filminden sonra ikinci uzun metrajlı filmi olan “The Devil All The time” Eylül’de Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla merakla beklenen filmde; Bill Skarsgård, Robert Pattison, Riley Keough, Tom Holland ve Sebastian Stan gibi tanınmış isimleri görebileceğiz.

Ormanlık bir alan olan Ohio, Knockemstiff birbirinden farklı birçok karaktere ev sahipliği yapmaktadır. Yozlaşmış bir peder (Robert Pattison), çarpık ilişkiye sahip bir çift (Jason Clarke ve Riley Keough), yalancı bir şerif (Sebastian Stan), ailesini ve kendini şeytani güçlerden korumaya çalışan bir genç (Tom Holland). Her karakterinin kendine özgü sorunları olan bu kasaba, baştan çıkarıcı bir atmosfer ve yozlaşmışlık arasında kalmıştır. 2. Dünya Savaşı ve Vietnam Savaşı arasında bir zaman diliminde geçen hikâye Donald Ray’in aynı isimli ödüllü kitabından uyarlama olarak Antonio Campos yönetmenliğinde izleyici ile buluşacak.

Ohio’da geçen hikâyenin çekimleri aslında Alabama’da tamamlandı. Kitaptaki atmosferi daha iyi verebilmek adına mekân çeşitliliğinin çok olduğu Alabama’yı tercih eden Antonio Campos, inançlı bir topluluğun bu gotik hikâyesini tam olarak yansıtmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Çekimleri uzun süren adeta bir “maraton” olarak tamamlanan “The Devil All The Time” 16 Eylül 2020 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak.

  • The Devil All The Time

  • The Devil All The Time -2-

  • The Devil All The Time -3-