Captain Marvel 2’nin Yönetmeni Belli Oldu

06.08.2020 17:17
Captain Marvel 2’nin Yönetmeni Belli Oldu

Son zamanlarda “Candyman” gibi büyük projelerde yer alan Nia DaCostaCaptain Marvel 2”nin yönetmeni oldu.

Brie Larson’ı tekrar süper güçlü, hızlı ve gözü pek Captain Marvel olarak göreceğimiz “Captain Marvel 2” filminin senaryosunu Megan McDonnell yazıyor. Filmin kadrosu gün geçtikçe ortaya çıkarken yeni yapılan açıklama serinin hayranlarını sevindirdi. Son filmi “Candyman”in yayınlanmasına az bir süre kala, Nia DaCosta “Captain Marvel 2”nin yönetmeni olarak seçildi.

İlk filmin dünya çapında 1.13 milyar dolar gişe hâsılatı yapmasından sonra devam filmi için çalışmalara başlandı. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle Marvel Evreni’nin 4. Evresi bir süre beklemeye alındı. Vizyon tarihleri ertelenen filmler ve çekimi durdurulan yapımlar arasında “Captain Marvel 2” yönetmen arayışına devam etti. Başarılı filmlerin yönetmenleri ile anlaşmaya çalışan ancak bir şekilde anlaşmaya varamayan Marvel, “Captain Marvel 2”nin yönetmeni olarak Nia DaCosta ile anlaşma sağlayarak projenin ilerlemesinin önünü açmış oldu.

Nia DaCosta’nın son filmi “Candyman” 16 Ekim 2020 tarihinde vizyona girecek. Ancak “Captain Marvel 2”nin vizyon tarihi için henüz bir bilgi paylaşılmış değil.