Jared Leto Tron Filminin Kadrosunda!

12.08.2020 13:27
Jared Leto Tron Filminin Kadrosunda!

Garth Davis’in yönetmenliğini yapacağı yeni “Tron” filminin kadrosuna Jared Leto dahil oldu.

Çekilecek olan üçüncü “Tron” filminin yönetmeni geçtiğimiz günlerde belli oldu. Garth Davis’in yöneteceği yeni filmin kadrosu gün geçtikçe şekillenmeye devam ediyor. 2017 yılından bu yana yeni “Tron” filminin kadrosunda olacağı konuşulan ünlü aktör Jared Leto, kendi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile çekilecek olan “Tron” filminde yer alacağını resmi olarak duyurdu.

“Bu açıklamayı yaparken hem heyecanlıyım hem de inanılmaz gururluyum, evet yeni Tron filminde olacağım! Herkesin seveceği bir film ortaya çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunun dışında sizler için çok özel bir sürprizimiz de olacak. Bu projede yer aldığım için müteşekkirim, filmin ilk versiyonu ve video oyunu ile büyüdüğüm için Tron benim açımdan çok anlamlı. Yeni filmde yer alacağım için adeta aklım başımdan gitmiş durumda.” Şeklinde yaptığı açıklama ile serinin hayranlarını sevindiren Jared Leto’nun Twitter hesabından paylaştığı gönderiye buradan erişebilirsiniz.

Yeni filmin ismi ile ilgili resmi bir açıklama olmasa da söylentilere göre filmin adı “Tron: Ares” olacak. Filmin “Tron” ve “Tron: Legacy”nin devamı mı yoksa tamamen yeniden çekilen bir “Tron” filmi mi olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.