47 Ronin’in Devam Filmi Geliyor

13.08.2020 14:59
47 Ronin’in Devam Filmi Geliyor

Ron Yuan’ın yöneteceği Netflix yapımcılığında olacak “47 Ronin”in devam filmi için çalışmalara başlandı.

2013 yılında çıkan Carl Rinsch’in yönettiği “47 Ronin” filmi, samuray kültürünü ve fantastik öğeleri harmanlayarak, büyük bir başarı elde etti. Keanu Reeves’in başrolünde olduğu filmde, 46 diğer samurayla güçlerini birleştiren bir roninin, doğaüstü güçleri olan kötü karakter ve onun ordusuna karşı verdiği mücadeleye tanık olduk. Filmin üstünden 7 yıl geçmesine rağmen hala hafızalarda olan “47 Ronin” filminin devamı için Universal Pictures ve Netflix ortaklığında çalışmalara başlandı.

Yeni “Mulan” filminin oyuncularından olan Ron Yuan “47 Ronin” devam filminin yönetmenliğini üstlendi. Yetenekli oyuncu ve yönetmen filmlerinde fiziksel aksiyon sahneleri ve savunma sanatlarını dansla harmanlamasıyla tanınıyor. Keanu Reeves’in ise devam filminde olup olmayacağı henüz belli değil.

“47 Ronin”in devam filmi, ilk filmden 300 yıl sonrasını anlatacak. “Cyberpunk” elementlerle ve gergin bir atmosferle samuray kültürünü harmanlayacak olan yeni film için heyecanlı olduğunu dile getiren yönetmen Ron Yuan, “Universal Pictures ile böyle bir projede çalışmak için sabırsızlanıyorum. Karma türde olacak devam filminde bolca aksiyon ve korku öğelerine sahip cyberpunk bir evren için haberlerimizi bekleyin.” Şeklinde yaptığı açıklamada sinemaseverleri de heyecanına ortak etti.