Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (14 Ağustos 2020)

14.08.2020 14:10
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (14 Ağustos 2020)

4 yeni filmin vizyona girdiği bu hafta sonunda (14 Ağustos 2020), “Mürit” filmi de tekrar gösterimde.

Boyalı Kuş

Aynı isimli kitaptan uyarlanan film, insanlığın 2. Dünya Savaşı’nda her alanda yaşadığı umutsuzluğu ve çaresizliği kimsesiz kalmış Yahudi bir çocuğun gözünden izleyiciye aktarıyor.

Aslan Krallığı

Kayıp aslan krallığı tehlikede olduğunda, Samar ve çocukluk arkadaşı Tusha hepsini kurtarmak için uzaya gider.

Geçit

Hırslı hayalet avcıları 40 yıl önce gerçekleşen katliamı araştırmak üzere, riskli bir ayin gerçekleştirir ve bu ayin sonucunda “öbür tarafa” geçit açarlar. Ne yaptıklarının farkına geç olmadan varamayan ekip kendilerini inanılmaz güçlü kadim şeytani bir güce karşı hayatta kalma mücadelesi verirken bulur.

Kahramanlar

The Fists of Righteous Harmony (Kahramanlar) ekibi yüzyıllardır suçla mücadele eden kadim bir topluluktur. Mücadelelerinde çeşitli savunma sanatları ve psişik disiplinlerde ustalaşmış ekip masumların hayatlarını ne pahasına olursa olsun korumaya yemin etmiştir. Yeraltı dünyasının ise planı teker teker tüm Kahramanları öldürmektir. Kahramanları avlamaya başlayan bir kelle avcısının eylemleri doğrultusunda ekip, bir süre inzivaya çekilme ve dünyadaki dengeyi yeniden sağlamak için yeni teknikler öğrenmeye başlar.

Mürit

Richard ve Grace evlenmeye karar vermiş bir çifttir. Richard’ın iki çocuğu ile birlikte sakin bir kış tatiline çıkarlar. Ancak birbirlerine yakınlaştıkça garip olaylar yaşanmaya başlar.