Enola Holmes’dan İlk Tanıtıcı Fragman Yayınlandı

18.08.2020 14:15

Millie Bobby Brown, Helena Bonham Carter ve Henry Cavill’in başrolde olduğu Netflix yapımı “Enola Holmes”dan ilk tanıtıcı fragman yayınlandı.

Netflix geçtiğimiz gün resmi Twitter hesabından “Enola Holmes” filmi için ilk tanıtıcı fragmanını yayınladı. “Stranger Things” serisi ile tanınan Millie Bobby Brown’un Sherlock Holmes’un kız kardeşi Enola Holmes’u canlandıracağı filmde, Henry Cavill’i ünlü dedektif Sherlock Holmes olarak göreceğiz.

Jack Thorne’un senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise “Fleabag” dizisinin yönetmeni Harry Bradbeer’i görüyoruz.

1884 İngiltere’sinde Dünya değişmek üzeredir. On altıncı doğum gününün sabahında Enola Holmes (Millie Bobby Brown), uyanır ve annesinin (Helena Bonham Carter) kaybolduğunu fark eder. Arkasında garip doğum günü hediyeleri bırakan annesinin nerede olduğu ile ilgili tek bir ipucu bulunmamaktadır. Özgürce geçirdiği çocukluğunun ardından, Enola kendini Sherlock (Henry Cavill) ve Mycroft (Sam Claflin)’un bakımı altında bulur. Ağabeylerinin tek isteği ise Enola’nın okula geri dönmesi ve düzgün bir şekilde okulunu bitirmesidir. Bu isteği reddedip Londra’ya kaçan Enola annesini bulmaya kararlıdır. Fakat Enola’nın bu yolcuğu onu kaçak bir Lord’un izini sürmesine ve bunun arkasında yatan gizemi aydınlatmasına kadar götürecektir.

Şu ana kadar gösterim tarihi tam belli olmayan “Enola Holmes”un sadece Eylül ayında gösterileceğini biliyorduk. Ancak Netflix resmi Twitter hesabında, “alone loshme reeebtpms wnettyrhitd” olarak paylaştığı tanıtıcı fragmanda, bu gizemi de aydınlatmış oldu. Buradaki harflerin yerini değiştirince gösterim tarihini açıklayan Netflix şimdiden bilmecelere başlamış görünüyor.

“Enola Holmes Eylül’ün 23’ünde (Enola Holmes September TwentyThird.)”

Netflix'in Twitter gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.