Dune Fragmanı Yayınlandı

10.09.2020 14:25

Merakla beklenen bilim kurgu klasiği romanın sinema uyarlaması olan “Dune” filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Frank Herbert’in klasikleşen romanının sinema uyarlaması “Dune”un ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Denis Villeneuve’nin yönetmenliğini üstlendiği film serinin hayranları ve sinemaseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz gün ilk fragmanı yayınlanan “Dune” büyük bir heyecan dalgası yaratmayı başardı.

Frank Herbert’in romanının ilk yarısını anlatacak filmin yayınlanan ilk fragmanında, çöl gezegeni Arrakis’i, Atreides Hanesi’ni, Fremen halkını, değerli baharatları ve en önemlisi dev kum solucanlarını görebiliyoruz. Filmin olabildiğince gerçekçi olması ve atmosferi daha iyi verebilmesi için çekim yapılan mekânların çeşitliliğine, dokusuna önem veren Denis Villeneuve bu amacına ulaşmış gibi görünüyor.

Mitsel ve yoğun bir kahramanlık yolculuğunu anlatan “Dune”, Paul Atreides’in hayatını odağına alıyor. Zeki ve yetenekli olan Atreides’in kaderi düşündüğünden çok uzaklara uzanacaktır. Kaderini gerçekleştirmek üzere çıktığı bu yolda evrenin en tehlikeli gezegenine gitmeli, halkının ve ailesinin geleceğini güvenceye almalıdır. Gezegenin ve büyük ihtimalle tüm insanlığın kaderini belirleyecek olan Dune Gezegeni’nin kaynakları için kötü güçler ile çatışmalar başladığında, korkusuna galip olanın kazanacağı bu savaş çok yakındır.

Herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde “Dune” 18 Aralık 2020 tarihinde vizyona girecek.