Amazon Prime Resmi Olarak Türkiye’de

15.09.2020 17:10
Amazon Prime Resmi Olarak Türkiye’de

Dijital yayın platformu olan Amazon Prime Video bugün itibariyle Türkiye’de kullanıma girdi.

Dünya genelinde 150 milyonun üstünde aboneye sahip Amazon Prime Video dijital yayın platformu Türkiye’de kullanıma açıldı. E-ticaret devi Amazon’un üyeliğe dayalı alışveriş, video ve oyun hizmeti Amazon Prime resmi olarak bugün Türkiye’deki kullanıcıların hizmetine sunuldu. İçinde bulundurduğu diğer avantajlarla birlikte en dikkat çekici hizmeti Amazon Prime Video yayın hizmeti ile Netflix ile zirveyi paylaşan Amazon Prime ilk 30 gün ücretsiz deneme süresiyle Türkiye’deki kullanıcıları bekliyor.

Amazon Prime Video’nun dikkat çeken yapımları arasında, “The Expanse”, “The Boys”, “Good Omens” gibi diziler bulunuyor. Amazon yapımlarının yanı sıra, “The Office”, “Fleabag”, “Parks and Recreation” ve “Seinfeld” gibi büyük yapımların da yer aldığı Amazon Prime Video’nun içinde dikkat çekici bir film seçkisi de kullanıcıları bekliyor.

30 günlük deneme süresinden sonra ise aylık 7,90 TL abonelik ücreti ile oldukça iddialı olarak Türkiye’ye giriş yapan Amazon Prime Video üyeliğine buradan ulaşabilirsiniz.