Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (25 Eylül 2020)

25.09.2020 13:39
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (25 Eylül 2020)

Bu hafta üçü yerli film olmak üzere toplam yedi film vizyona giriyor.

David Copperfield'ın Çok Kişisel Hikayesi

Charles Dickens’ın yarı otobiyografik eserinden uyarlanan film 1840’larda geçiyor. İkonik bir karakter olan David Copperfield’ın kaotik dünyasında tuttuğu güncelerden yola çıkarak anlatılan hikayede, mutsuz bir çocukken keşfettiği yeteneği yazarlık ve hikaye anlatma sayesinde hayatının nasıl şekillendiği gözler önüne seriliyor. David’in yolculuğu trajediden, komediye hayat dolu, renkli ve insancıl olarak şekilleniyor.

Ölümsüzlerin Savaşı

Trikalypse’nin isyancı bir lider ve özgürlük savaşçılarıyla güçlerini birleştirmesi üzerine Özgürlük Savaşı başlar. Birleşen bu ekibin ise tek bir ortak hedefi vardır; Dominion’u yıkmak!

Sekiz Yüz

1937 yılında Şanghay Savaşı sırasında, sekiz yüz Çin askeri kuşatma altında olan bir depoda etrafları Japon askerleri ile dolu olmasına rağmen ne olursa olsun savunmaya ve savaşmaya devam etmektedir.

Ormandaki Cadı

Jill üniversitede ilk yılındadır. Bir snowboard gezisi için okulu eker. Ancak gezide işler umdukları gibi gitmez ve arabaları ortadan kaybolur. Sıcaklık düştükçe işler zorlaşacak ve hayatta kalma mücadelesi başlayacaktır.

Kovan

Ayşe Almanya'da yaşamaktadır. Türkiye'ye annesi ağır hasta olduğu için döner. Annesi hayata gözleri yumarken, ona da annesinden kalmış olan arılığı Ayşe'ye emanet eder.

Randıman

Bir reklam yazarı olan Filiz, patronu Ferhat Bey'in ona verdiği iş nedeniyle bir çikolata reklamı için metin yazmak zorundadır. Filiz, bu görevi yerine getirmek amacıyla çocukluğunun geçtiği Ordu'ya gider. Filiz, çocukluk arkadaşı Eşref ve onun ailesinin yardımıyla çalışmaya devam eder. Filiz'in İstanbul'dan arkadaşlarının gelmesiyle birlikte köyde ilginç bir olaylar serisi başlar. 

Cin Baskını

Okul arkadaşı Ziynet’in başarısını kıskanan, Alev Ziynet’in üzerinde farklı büyüler kullanmaya karar verir. Bunun üzerine çeşitli olaylar gelişir.