Spiderhead Filminin Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

29.09.2020 15:12
Spiderhead Filminin Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

Joseph Kosinski’nin yönetmenliğini üstlendiği “Spiderhead” filminin kadrosuna Chris Hemsworth, Jurnee Smollett ve Miles Teller dahil oldu.

Joseph Kosinski’nin son filmi “Top Gun: Maverick”in koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesinin ardından film için son dokunuşları tamamlayan yönetmen, yeni bir proje ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. “Spiderhead” filmi için yönetmenliği kabul eden Kosinski’ye ünlü isimler eşlik edecek. Chris Hemsworth, Jurnee Smollett ve Miles Teller’ın da kadrosunda olduğu “Spiderhead” için çalışmalara başlandı.

Rhett Reese ve Paul Wernick’in senaryosunu yazdığı film, George Saunders’ın kısa hikâyesinden uyarlanacak.

Yakın bir gelecekte geçen “Spiderhead” hüküm giymiş suçluların, cezalarını kısaltmak adına tıbbi denekler olarak kullanılmasını odağına alıyor. Deney için testlere girmeyi kabul etmiş iki suçlunun, duyguları değiştiren bir ilacı denemeleri, onların geçmişlerinde yaşadıkları olaylarla boğuşmasına ve çeşitli yan etkilere maruz kalmasına neden olur. Deneyin gerçekleştiği tesisi ise bu programın öncüsü dahi bir bilim insanı yönetmektedir.

Extraction” filmi ile başarılı bir ortaklık yaşayan Chris Hemsworth ve Netflix bu projede de birlikte çalışmayı tercih etti. Dağıtımını Netflix’in üstlendiği “Spiderhead” filmi için çekimlerin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.