Ahsoka Tano’nun The Mandalorian’daki Akıbeti Kesinleşti

05.10.2020 15:53
Ahsoka Tano’nun The Mandalorian’daki Akıbeti Kesinleşti

The Mandalorian”ın yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenirken, Rosario Dawson’ın dizide yer alıp almayacağı ve bununla birlikte Ahsoka Tano’nun yeni sezonda olup olmayacağı büyük bir merak konusu oldu.

“The Mandalorian”ın yeni sezonunun gösterimine başlamasına az bir zaman kalmışken, aylardır söylenti halinde olan Rosario Dawson, Ahsoka Tano karakteri olarak bu sezonda seyirci ile buluşacak mı sorusu nihayet bir sonuca ulaştı.

Star Wars evreninin sevilen karakterlerinden olan Ahsoka Tano’nun yolcuğu “The Clone Wars” serisinde Anakin Skywalker’ın öğrencisi olarak başlamış daha sonra diğer yapımlarda da görülmüştü. Son olarak “Star Wars: The Rise of Skywalker” filminde sesini duyduğumuz Ahsoka Tano'nun, “The Mandalorian”ın yeni sezonunda yer alacağı kesinleşti.

3 Ekim’de Disney+ Danimarka’nın Instagram hesabından paylaşılan hikayede, Rosario Dawson’ın rol aldığına ilişkin bir duyuru yayınlandı. Bir diğer ipucu da sekiz bölümlük olacak sezonun senaristlerinin açıklanması ile ortaya çıktı. “The Clone Wars”un senaristi Dave Filoni’nin beşinci bölümün senaryosunu yazması, Ahsoka Tano (Rosario Dawson)’nun bu bölümde olacağı konusundaki tahminleri güçlendirdi.

“The Mandalorian” yeni sezonu ile 30 Ekim 2020 tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak.