The 355 Fragmanı Yayınlandı

07.10.2020 16:12

Başrollerinde Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o ve Diane Kruger’ın bulunduğu aksiyon dolu “The 355” fragmanı yayınlandı.

Interstellar”, “It: Chapter Two” gibi filmlerle gişe başarısı yakalamaya alışan Jessica Chastain, yeni bir yapım ile izleyicilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. İsmini Amerika Devrimi’nde görev almış ilk kadın casusun kod adı olan “355”ten alan film yayınlanan fragmanı ile büyük bir heyecan ve merak uyandırdı.

“The 355” filminin yönetmen koltuğunda Simon Kingberg otururken senaryosunu ise Theresa Rebeck yazıyor.

Çok gizli ve tehlikeli bir silah paralı askerlerden oluşan bir topluluğun elindedir. CIA ajanı “Mace” Mason Brown (Jessica Chastain) bu tehdide karşı dünyanın farklı yerlerinden gelen bir operasyon ekibi kurar. Alman ajanı ve Brown’ın rakibi olan Marie (Diane Kruger), eski MI6 çalışanı ve bilgisayar dâhisi Khadijah (Lupita Nyong’o), yetenekli Kolombiyalı psikiyatrist Graicela (Penélope Cruz)’dan oluşan ekip bu silahı ne pahasına olursa olsun geri almak istemektedir. Her hareketleri gizemli bir kadın olan Lin Mİ Sheng (Binbing Fan) tarafından takip edilirken Dünya’nın dört bir yanında ortaya çıkan bombalamalar ve tehditlere karşı tek vücut olan gözü pek dörtlü, Dünya’yı kurtarmak için ellerinden geleni yapmaktadır.

Kadrosunda Sebastian Stan ve Edgar Ramirez’in de bulunduğu “The 355” için planlanan vizyon tarihi ise 15 Ocak 2021 olarak açıklandı.