Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (9 Ekim 2020)

09.10.2020 14:05
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (9 Ekim 2020)

Bu hafta ikisi yerli olmak üzere toplam altı yeni film seyirci ile buluşuyor.

BoBoiBoy

Tengkotak isimli bir grup uzaylı hazine avcısı Dünya’ya gelmiştir. Octobot’u kaçıran bu grup, onu dünyada gizlenen Güç Küresi’ni bulmak için kullanmayı amaçlamaktadır. BoBoiBoy ve süper arkadaşları Octobot’u kurtarmak ve Sfera Kuasa’nın sırlarını öğrenmek için zamana karşı bir mücadeleye girer. Bu yolculuk aksiyon, komedi ve birçok güzelliklere gebedir.

Barbarları Beklerken

İzole bir cephe karargâhında, isimsiz bir imparatorluğun eyalet hâkimi vicdani bir krizin eşiğindedir. Ordu albayının yerel halka yeni baş gösteren isyanlarla ilgili yaptığı sorgular sırasında uyguladığı yöntemlerden dolayı dehşete düşen hâkim, imparatorluğa karşı olan bağlılığını sorgulamaya başlar.

Vahşi Dostum

10 yaşındaki Mia'nın hayatı, ailesinin Londra'dan Güney Afrika'ya taşınma kararı alması ile değişir. Mia'nın ailesi orada bir aslan çiftliği işletmeye başlar, Mia ise bir aslan yavrusu ile kurduğu dostluk ile mutluluğu yeniden yaşamaya başlar. Ancak birlikte büyüdüğü Charlie isimli aslanı tehdit eden tehlikenin farkına varan Mia, dostuna güvenli bir yaşam alanı bulmak için bir maceraya atılır.

Aile Hükümeti

Genç bir öğretmen olan Salih, Elaldı Köyü’ne atanmıştır. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışırken, köyün güzel kızı Zeynep’e aşık olur. Salih’in en büyük korkusu ise akraba evliliklerinin sık görüldüğü bu köyde Zeynep’in de evlendirilmesidir. Salih hem bu durumu önlemek hem de aşkı Zeynep ile kavuşmak için harekete geçer. Akraba evlilikleri ile ilgili Sağlık Bakanlığı’na dilekçe yazan Salih, bunun önüne geçmek için bir proje planlar. Bunun sonrasında ise köyde birçok trajikomik durum ortaya çıkacaktır.

Ölü Nöbeti

Ortodoks Yahudi cemaatinden ölen birinin bedenine gömülene kadar refakat etmesi istenen Yakov, eskiden bu cemaatin üyesi olduğu için görevi istemeyerek de olsa kabul eder. İnanışa göre gözcünün vefat eden kişi gömülene kadar cenazenin başında beklemesi gerekir. Bu işi gönülsüzce yapan Yakov kötü niyetli bir ruhun hedefi haline gelecektir.

Bir Psikopatın Günlüğü

Kaçırılıp öldürülen hamile eşi ve doğmamış çocuğunun intikamını almaya çalışan Burak’ın hikâyesi, gözler önüne seriliyor.