Furiosa Filminin Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

14.10.2020 13:51
Furiosa Filminin Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

Mad Max: Fury Road” filmindeki Charlize Theron’un canlandırdığı Furiosa karakterinin hikâyesini anlatacak “Furiosa” filminin kadrosunda Anya Taylor-Joy’un olduğu haberini duyurmuştuk. Geçtiğimiz gün filmin kadrosuna yeni isimler eklendi.

Pandemiden önce telif hakları yüzünden “Furiosa” filmi için bazı engeller mevcuttu. Yönetmen Geroge Miller bu engelleri aşarak filmin yapımını hızlandırmayı başardı. Furiosa karakteri için Anya Taylor-Joy ile görüşen Miller, filmin kadrosuna tanınmış isimleri katmaya devam ediyor. Açıklamaya göre filmin kadrosuna Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II’de eklendi.

Warner Bros. ile telif hakları konusunda anlaşan George Miller aynı zamanda filmin senaryosunu “Fury Road”un senaristi Nico Lathouris ile birlikte yazıyor. Furiosa’nın Max Rockatansky ile karşılaşmadan önceki yıllarda gençlik zamanlarına odaklanacak film için çalışmalar hız kazandı. Oscar ödüllü makyaj sanatçısı Lesley Vanderwalt’ın da kadrosunda bulundurduğu “Furiosa” için serinin hayranları heyecanlanmaya başladı bile.

Collider’ın haberine göre Chris Hemsworth filmde yüzünde uzunca gümüş bir yara izi olan Dementus karakterini, Yahya Abdul-Mateen II ise Pretorian karakterini canlandıracak.

Filmin çekimlerine başlaması için belirli bir tarih verilmese de “Furiosa” projesi hayata geçmeye başladı.