Azizler Filmi Netflix’te Yayınlanacak

21.10.2020 13:41
Azizler Filmi Netflix’te Yayınlanacak

Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönettiği “Azizler” filmi önümüzdeki günlerde Netflix’te yayınlanacak.

Engin Günaydın, Binnur Kaya, Haluk Bilginer, Öner Erkan ve İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı “Azizler” filmi için geri sayım başladı. Taylan Biraderler’in yönettiği filmin senaryosunu ise Berkun Oya yazdı. Geçtiğimiz günlerde Netflix’in açıkladığı gösterim takvimine göre “Azizler” filmi Ocak ayında izleyici ile buluşacak.

Gençlik döneminin sonlarına gelen Aziz hayatından hiç memnun değildir. Sevmediği bir işte uzun zamandır çalışmaktadır ve hayalini kurduğu meslekten giderek uzaklaşmıştır. Dört yıldır beraber olduğu sevgilisi Burcu ile olan ilişkisinin ise sonlarına geldiğini fark eden Aziz, yalnız kalmaya, özgürleşmeye ve kendisi ile zaman geçirmeye duyduğu ihtiyaç daha önce hiç olmadığı kadar fazladır. Tam umutlarını kaybetmişken, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar. Bu fırsatı değerlendirmek için Aziz’in çok riski bir yalan söylemesi ve bu yalanı devam ettirmesi gerekmektedir. Söylediği bu yalanın sonuçları ise Aziz’in hayatını tamamıyla değiştirecektir.

Fatih Artman, İlker Aksum ve Gülçin Santırcıoğlu’nun da yer aldığı “Azizler” filmi 8 Ocak 2020 tarihinden itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlayacak.