Tom Holland Nathan Drake Olarak Sonunda Göründü!

26.10.2020 13:25
Tom Holland Nathan Drake Olarak Sonunda Göründü!

Çok satan video oyununun aynı isimli sinema uyarlaması “Uncharted” filminde Nathan Drake karakterine hayat veren Tom Holland geçtiğimiz günlerde kendi Twitter hesabından karakterin ilk fotoğrafını paylaştı.

“Uncharted” filmi yıllar içinde birçok aksilikle karşılaşsa da sonunda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Birçok oyuncunun yapıma dahil olduğu, sonra bıraktığı film uzun süre beklemede kaldı. Çekimlerin başlamasından sonra pandemi yüzünden tekrar çekimleri durdurulan filmde Tom Holland’ı hazine avcısı Nathan Drake olarak göreceğiz.

Uzun bir aradan sonra çekimlere kaldığı yerden devam eden “Uncharted” filminden ilk kareyi ise Tom Holland paylaştı. Kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda başarılı oyuncuyu ilk kez Nathan Drake olarak görebiliyoruz.

Ruben Fleischer’ın yönetmenliğini yaptığı film, Nathan Drake karakterinin ilk zamanlarını ve akıl hocası Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) ile nasıl tanıştığını odağına alacak. Antonio Banderas ve Sophia Ali gibi tanınmış oyuncuların da kadrosunda bulunduran “Uncharted”ın önümüzdeki sene ekim ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Tom Holland’ın Twitter gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.