Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (13 Kasım 2020)

13.11.2020 10:44
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (13 Kasım 2020)

Hafta sonu ikisi yerli olmak üzere toplam yedi yeni film izleyici ile buluşuyor.

İki Gözüm Ahmet

Ahmet Kaya’nın yaşam hikâyesinin anlatıldığı film, Malatya’da yaşarken tahtadan ve tellerden oluşturduğu alanda tavuklara konser vererek müzik hayatına başlayan Ahmet’in zamanla halkın sanatçısı olma yolculuğunu odağına alıyor. İstanbul’a taşınmaları ile siyasi bilinci de oluşan Ahmet, bir gönül yarası sonucu kendini tamamen müziğe ve halkına verir. Müziği ile büyük bir kitleye hitap eden Ahmet, Halkın Yıldızı Ödülü’nü kazanır. İtilenlerin ve ezilenlerin hislerine tercüman olduğu ve onları savunduğu için bir süre sonra hedef haline gelir ve haksızca bölücü damgası yer.

Pinokyo

Merhametli, iyi yürekli bir marangoz olan Geppetto’nun yeteneği ile canlanan ahşap kukla Pinokyo, dış dünyayı sürekli merak etmektedir. Bir gün evden kaçan Pinokyo bir insan olmak istemektedir. Tam bu sırada bir peri ile karşılaşır. Peri ona bu dileğinin gerçekleşmesi için önce cesaret sınavından geçmesi gerektiğini söyler. Pinokyo bu macerada yeni arkadaşlar edinecektir.

Sıra Dışı

Millie Kessler 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Okuldaki popüler bir grubun sürekli zorbalığına uğrayan Kessler’in hayatı, kasabanın seri katili Butcher’ın yeni hedefi olduğunu öğrenince daha zor bir hal alır. Ancak Butcher’ın mistik güçlerle sahip hançeri sayesinde beklenmedik bir olay yaşanır. Millie ve Butcher’ın bedenleri değişir. Bu orta yaşlı psikopatın bedeninde sonsuza kadar mahkum olmamak için 24 saat içinde bedenine geri dönmesi gerektiğini öğrenen Millie, bu açmazdan çıkmak için bir yol bulmak zorundadır.

Kapan

Beş balıkçı arkadaş bir adada rutin hayatlarını devam ettirmektedir. Ancak bir gün içlerinden birinin aniden ortadan kaybolması hayatlarını değiştirir. Üstelik artık bu adada yalnız olmadıklarını öğrenmeleri arkadaşlar arasındaki gerilimi iyice yükseltir.

Çifte Bela: Sihirli Ayna

Frido bir gün inanılmaz bir olay yaşar. Terk edilmiş lunaparkta keşfettiği sihirli bir aynadan Frido’nun ikizi çıkar. Frido’nun yapmak istemediği şeyleri seve seve yapan ikiz, Frido oyun oynarken onun yerine okula gider, annesinin sözünü dinler ve ödevlerini yapar. Fakat Frido bu sırrı uzun süre saklayamaz. En yakın arkadaşı ile bu sırrı paylaşan Frido, bu kararının bedelini büyük bir kovalamaca ile ödeyecektir.

Follow Me

Bir sosyal medya fenomeni yeni oluşturacağı video için arkadaşları ile birlikte Moskova’ya gider. Her zaman sınırları zorlayan, kalabalığın dikkatini çekmeye çalışan grup kendilerini tehlike dolu bir soğuk savaş gizeminin içinde bulur. Gerçek hayatla, sosyal medyanın sınırlarının bulanıklaştığı bu durumda, grup hayatta kalmak ve kaçmak için amansız bir mücadeleye girer.

Azizler Hapishanesi

Atlantik Okyanusu'ndaki St. Leonards adasında azıllı suçlular için tasarlanmış bir hapishanede sınırların sonuna kadar zorlandığı, en uç testlerin şiddetle uygulandığı tıbbi deneyler yapılmaktadır. Ancak bir deney yanlış gider ve tüm ada korkunç bir hastalığın yayıldığı bir labirent haline gelir.