Chris Pratt’i Thor: Love And Thunder Filminde Görebileceğiz

16.11.2020 12:42
Chris Pratt’i Thor: Love And Thunder Filminde Görebileceğiz

Chris Pratt, Star-Lord karakteri ile Marvel Evreni’nin yeni filmi “Thor: Love and Thunder”da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Politik duruşundan dolayı şu sıralar hedef haline gelen Chris Pratt, Marvel Evreni’ne geri dönüyor. “Avengers: Endgame”de Thor ile aynı uzay gemisinde bulunan “Guardians of the Galaxy” ekibinin lideri Star-Lord’un “Thor: Love and Thunder” filminde görüneceği resmileşti.

Vin Diesel’ın Mart ayında yaptığı açıklamaya göre Guardians of the Galaxy ekibinin yeni Thor filminde olacağı haberini almıştık. Bu bilgi geçtiğimiz gün resmilik kazandı. Chris Pratt ve ekibin geri kalan üyelerinin “Thor: Love and Thunder” filminde olacağı haberi serinin hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Natalie Portman’ın Jane Foster karakterine, Tessa Thompson’ın ise Valkyrie karakterine hayat verdiği “Thor: Love and Thunder” filminde kötü karakter rolünde ise Christian Bale’i göreceğiz. Bale’in hangi karakteri canlandıracağı henüz açıklanmasa da “Thor: Love and Thunder” Ocak ayında Avustralya’da çekimlere başlayacak.