Tom And Jerry Fragmanı Yayınlandı

18.11.2020 13:35

Klasik kedi fare takibini ekranlarda uzun yıllar devam ettiren Tom ve Jerry, “Tom and Jerry” filmi ile izleyici ile tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Yıllarca birbirini kovalayan ikili Tom ve Jerry sinema perdesinde yerini almaya hazır. Geçtiğimiz gün fragmanı yayınlanan “Tom and Jerry” filmi şimdiden serinin hayranları arasında bir heyecan yaratmışa benziyor.

Tarihin en sevimli rakiplerinin arasındaki kovalamaca devam ediyor. Jerry, New York’a taşınmaya zorlanmıştır. New York’un en iyi otellerinden birinde önemli bir düğün öncesi ortaya çıkan Jerry’nin orada olması, düğün planlamacısının (Chloe Grace Moretz) sinirlerini bozar ve bu sorunla ilgilenmesi için Tom’u işe almaya karar verir. Durmak bilmeyen kedi fare savaşı, düğün planlamacısının kariyerini, düğünü ve büyük ihtimalle tüm oteli yok etmek üzeredir. Fakat yakınlarında daha büyük bir problem vardır. Kötü niyetli bir otel çalışanı bu üçlüyü ortadan kaldırmak için planlar kurmaya başlar.

Tim Story’nin yönetmeni olduğu “Tom and Jerry” filminin senaryosunu ise Kevin Costello yazıyor. Animasyon ve gerçek oyuncuların bir arada olduğu filmin kadrosunda Michael Pena, Ken Jeong ve Rob Delaney gibi isimleri de görebiliyoruz.

“Tom and Jerry” filmi önümüzdeki sene sinemalarda vizyona girecek.