Wonder Woman 1984 Sinemalarla Aynı Anda Dijital Platformlarda Yayınlanacak

19.11.2020 14:14

Geçtiğimiz gün son fragmanı yayınlanan “Wonder Woman 1984” filmi ABD’de vizyona gireceği tarihle aynı anda HBO Max’te gösterilmeye başlayacak.

Koronavirüs salgınından dolayı vizyon tarihi değişen yapımlar arasında olan “Wonder Woman 1984” filmi, 25 Aralık 2020’de ABD’de vizyona girecek. Aynı gün dijital yayın platformu olan HBO Max’te de gösterime girecek olan filmin son fragmanı yayınlandı.

Koronavirüs vakalarında yaşanan artışlar sonucu Türkiye dahil birçok ülke yeni tedbirleri yürürlüğe koydu. Buna göre ülkemizde bu yılın sonuna kadar sinema salonları kapalı olacak. Bu durum göz önüne alındığında “Wonder Woman 1984” gibi büyük yapımların 2020 yılında gösterime girmeyeceği konuşulurken, Warner Bros. sürpriz bir kararla filmi ABD’de vizyona gireceği aynı tarihte dijital yayın platformu olan HBO Max’te yayınlayacak.

Patty Jenkins’in yönetmeni olduğu film 2017 yılında vizyona giren “Wonder Woman”ın devamı niteliğinde. Dünya çapında 820 milyon dolar gişe hâsılatı elde eden yapımın devam filminde, Gal Gadot’u Diana Prince, Kristen Wiig’i Cheetah ve Pedro Pascal’ı Max Lord rolünde görebileceğiz.

Filmin yönetmeni Patty Jenkins Twitter hesabından yaptığı açıklamada duyurduğu bu haber serinin hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Patty Jenkins’in Twitter gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.