Peter Dinklage The Toxic Avenger İle Ekranlara Geri Dönüyor!

01.12.2020 14:24
Peter Dinklage The Toxic Avenger İle Ekranlara Geri Dönüyor!

1984 yapımı kült bir film olan “The Toxic Avenger” yeniden çekiliyor. Yeni “The Toxic Avenger” filminin başrolünde ise Peter Dinklage yer alacak.

Game of Thrones” dizisindeki üstün başarısının ardından birçok farklı rolde karşımıza çıkan Peter Dinklage bu sefer de Toxic Avenger karakteri ile seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. 1984 yapımı “The Toxic Avenger”ın yeniden yorumlanmasında yer alacak Peter Dinklage, film için hazırlıklara başladı.

Tromaville’de yaşayan Melvin adında bir hizmetlinin hayatını odağına alan orijinal hikâye, Melvin’in bir gün zehirli atık tankına atılmasını ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor. Zehirli atık tankına düşen Melvin, deforme olarak bir mutanta dönüşür ve çevre kirliliğinden kaynaklanan sorunları engellemek, halkın sorunlarını çözmek adına Toxic Avenger olarak ortaya çıkar.

Gösterime girdiği andan itibaren çizgi filmlerden, müzikallere kadar birçok farklı alanda yeniden betimlenen “The Toxic Avenger” filminin yeni yönetmeni ise 2017 yılında Sundance Film Festivali’nde ödül kazanan Macon Blair. Blair, yönetmenliğin yanı sıra filmin senaristliğini de üstleniyor.