25 Günde 25 Film İzleyene Para Ödülü!

02.12.2020 15:57
25 Günde 25 Film İzleyene Para Ödülü!

Sinemaseverlerin hayallerini süsleyen iş fırsatı “reviews.org”dan geldi. 25 günde 25 yılbaşı temalı film izleyip, değerlendiren bir kişiye 20 bin TL (2,500$) ödül ve daha fazlasını verecek olan site yeni yıl ruhunu canlı tutmayı başarıyor.

Başvuruları 16 Kasım 2020 tarihinde başlayan ve 4 Aralık’a kadar devam edecek olan yarışma sinemaseverler için büyük bir fırsat niteliğinde. Koronavirüs salgınından dolayı evde geçirilen zamanın artmasını teşvik etmek amacıyla ABD merkezli “reviews.org” sitesi sıra dışı bir iş ilanı ile yeni yıl kutlamalarına şimdiden başladı.

25 günde 25 yeni yıl temalı film izleyip sonrasında bu deneyimi ile ilgili bir anket dolduracak şanslı bir kişiye 20 bin TL para ödülü verecek olan site, iş teklifini bununla sınırlı bırakmadı. Kazanan kişi aynı zamanda bir yıl boyunca ücretsiz şekilde Netflix, Amazon Prime ve Disney+’ın aralarında bulunduğu dijital yayın platformlarında abonelik sahibi olacak.

Film seçimi konusunda tek sınırlama “yılbaşı filmleri” olarak yer alsa da sitede birçok yılbaşı filminden oluşan bir liste sizleri bekliyor.

18 yaşından büyükseniz ve ABD’de çalışmak için herhangi bir engeliniz yoksa 4 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz. Kazanan ise 7 Aralık 2020 tarihinde “reviews.org”un YouTube kanalında açıklanacak.

Başvuru yapmak için ve diğer detaylara buradan ulaşabilirsiniz.