Oscar Isaac Metal Gear Solid Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

07.12.2020 13:47
Oscar Isaac Metal Gear Solid Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

Oscar Isaac ünlü video oyunu “Metal Gear Solid”in sinema uyarlamasında başrol olarak seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

1998 yılında çıkan “Metal Gear Solid” oyunu yıllar içinde devam oyunları ve farklı hikâyeleri konu alan oyunlar ile kendisine büyük bir hayran kitlesi topladı. Ünlü sanatçı Hideo Kojima’nın yapımcılığını üstlendiği oyun Sony bünyesinde hayranları ile buluşmaya devam ediyor.

2007 yılında sinema uyarlaması için oyunun telif haklarını alan Sony, 2014 yılında filmin yönetmeni olarak Jordan Vogt-Roberts ile anlaştığını duyurdu.

2014 yılından bu yana filmin yapımını beklemeye alan yapımcı ve stüdyo geçtiğimiz gün “Metal Gear Solid” filmi için başrol olarak Oscar Isaac ile anlaştığını açıkladı.

Jordan Vogt-Roberts’ın yöneteceği filmin senaryosunu ise Derek Connolly yazıyor. Oscar Isaac ise Solid Snake karakterine hayat verecek. Gizli bir özel harekât ekibi olan Foxhound’a bağlı Solid Snake, teröristleri ve nükleer bir tehdidi önlemek amacı ile bir silah fabrikasına sızar. Burada karşılaşacağı tehlikeler ise tahminlerinin çok ötesindedir.

Oscar Isaac’in birçok projede yer aldığı şu günlerde filmin çekimlerine ne zaman başlayacağı ile ilgili bir bilgi açıklanmadı.