Hayden Christensen Darth Vader Olarak Geri Dönüyor!

11.12.2020 13:55
Hayden Christensen Darth Vader Olarak Geri Dönüyor!

Disney+ yapımı “Obi-Wan Kenobi” dizisinin kadrosuna, “Star Wars” serisinin sevilen ismi Hayden Christensen dahil oldu. Christensen, dizide Darth Vader karakterine hayat verecek.

Disney yapımları ile ilgili son günlerde yaptığı büyük açıklamalara bir yenisini daha ekledi. “Star Wars” serisinde Anakin/Darth Vader karakterine hayat veren Hayden Christensen “Obi-Wan Kenobi” dizisinde tekrar seyirci ile buluşacak. Disney’in yaptığı bu açıklama serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Star Wars’un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, Hayden Christensen’in Darth Vader olarak “Obi-Wan Kenobi” dizisinde yer alacağı kısa bir video ile duyuruldu.

Deborah Chow’un yönettiği dizinin Mart ayında çekimlerine başlaması planlanıyor. Dizi Ewan Mcgregor'un canlandırdığı Obi-Wan Kenobi karakterinin hikâyesini odağına alıyor. Dizinin senaryosu ile ilgili olarak tek bilinen detay ise “Star Wars: Revenge of the Sith” filminden on yıl sonrasını anlatacağı.

Lucasfilm’in yöneticisi Kathleen Kennedy, Darth Vader ve Obi-Wan Kenobi karşılaşmasını “yüzyılın rövanşı” olarak nitelendirdi. Hayden Christensen’in yaptığı açıklama ise şöyle: “Anakin Skywalker’ı oynamak benim için inanılmaz bir yolculuktu. Tabi ki Anakin ve Obi-Wan son görüşmelerinde pekiyi ayrılmadılar. Deborah Chow gibi muhteşem bir yönetmen ile birlikte çalışarak bu ikilinin tekrar bir araya gelmesini görmek heyecan verici. Ewan ile tekrar aynı sette çalışmak için sabırsızlanıyorum. Geri dönmek güzel!”

Star Wars’un Twitter gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.