Harry Potter'ın Dizisi Mi Geliyor?

26.01.2021 13:42
Harry Potter'ın Dizisi Mi Geliyor?

Harry Potter film serisi 2010 yılında sona ermiş olmasına rağmen Potter'ın sihir dünyası evreni yeni filmler ve video oyunları ile genişlemeye devam ediyordu. Potter evreninden aldığımız son haberlerden biri de Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin çıkışının 2022 yılına ertelendiği yönünde idi.  Şimdiyse HBO Max'de yeni bir Harry Potter dizisi izleyebileceğimiz ortaya çıktı.

Dizinin senarist veya yönetmeninin kim olacağı henüz belli değil, oyuncu kadrosundan da henüz herhangi bir isim açıklanmadı. Hollywood Reporter haberine göre HBO Max ve Warner Bros. online platformlarda izlemeye uygun bir Harry Potter dizisi için yaratıcı fikirleri bekliyor. Bununla birlikte (eğer varsa) paylaşılan fikirlerin henüz gelişme aşamasında olmayan, ham fikirler olduğu söyleniyor.

HBO Max ve Warner Bros. yetkililleri ise basına ''Şu anda yapımına başladığımız bir Harry Potter dizisi yok.'' demekle yetindiler. Harry Potter evreni bu dizi ile devam ederse akıllarda oluşacak bir diğer soru ise transfobik görüşleri ile gündeme gelen Harry Potter kitap serisinin yazarı J.K. Rowling'in proje ile bir bağlantısının olup olmayacağı.