Pedro Pascal ve Bella Ramsey The Last Of Us İle Ekranlara Geri Dönüyor!

11.02.2021 15:57
Pedro Pascal ve Bella Ramsey The Last Of Us İle Ekranlara Geri Dönüyor!

Ünlü video oyunu “The Last Of Us”ın televizyon uyarlamasının başrolleri belli oldu. Pedro Pascal Joel karakterine hayat verirken, Bella Ramsey ise Ellie karakteri ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Çıktığı andan itibaren video oyunu dünyasında kendine yer edinen “The Last Of Us”ın televizyon uyarlaması HBO ve Sony işbirliği ile hayata geçiyor. “Chernobyl” dizisinin yaratıcısı Craig Mazin öncülüğünde proje aşaması devam eden yapımın başrol oyuncuları belli oldu. Craig Mazin, dizinin ana rolleri olan Joel ve Ellie karakterleri için, Pedro Pascal ve Bella Ramsey ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Neil Druckmann’ın senaryosunu yazdığı oyun, modern uygarlık yıkıldıktan 20 yıl sonra bir kaçakçı olan Joel ve 14 yaşında genç bir kız olan Ellie’nin arasındaki ilişkiyi odağına alıyor. Joel bu yenidünyada gözü pek bir kaçakçıdır. Ellie ise bu ölümcül pandeminin tedavisinde kilit bir rol oynamaktadır. Baskı altında bir karantina bölgesinden Ellie’yi kaçırmak üzere tutulan Joel, çok geçmeden Ellie ile bir bağ kuracaktır. Küçük bir iş gibi görünen bu kurtarma operasyonu vahşi ve acımasız bir hayatta kalma mücadelesine dönecektir.

“The Last Of Us” dizisinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması planlanıyor.