DOTA: Dragon’s Blood Fragmanı Yayınlandı

17.02.2021 13:40

Ünlü video oyunu Dota 2’nin Netflix uyarlaması olan “DOTA: Dragon’s Blood” animesinden ilk fragman yayınlandı.

Valve’ın popüler online oyunu Dota 2, Netflix işbirliği ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Anime olarak uyarlanacak dizinin yayınlanan ilk fragmanı, oyunun takipçileri ve anime türü dizi sevenler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

2013 yılında Valve tarafından piyasaya sürülen Dota 2 oyunu kısa zamanda büyük bir oyuncu ve hayran kitlesi kazandı. İlk oyun olan Dota(Defense of the Ancients)’nın daha gelişmiş ve sürekli yenilenen versiyonu olan Dota 2’nin konusu ise çok oyunculu bir haritada iki farklı Kadim tarafın bitmek bilmeyen savaşını odağına alıyor. Dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan Dota 2’nin Netflix uyarlaması ise Davion (Dragon Knight) isimli bir şövalyenin yolculuğunu izleyicilere aktaracak. Dünya üzerindeki yozlaşmayı ve kötü yaratıkları bitirmeye ant içmiş olan Davion, bu yolculuğu sırasında güçlü bir Kadim, ejderha ırkı, çeşitli canavarlar ve Prenses Mirana ile karşılaşacaktır.

“Dota: Dragon’s Blood” serisinin yapımcısı olan Ashley Edward Miller yaptığı açıklamada, “Oyunun hayranları dizide Dota 2 evrenini nasıl kurguladığımıza adeta bayılacak. İzleyenlerin, favori karakterlerinin birçoğunu görebileceği bu dizi duygusal ve yoğun bir hikâyeye sahip. Sinematik bir animasyon ve müziklerin birleşimi ile ortaya bambaşka seviyede bir dizi çıkardığımıza inanıyorum. Valve’a ortaklığından ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Sekiz bölümden oluşacak “DOTA: Dragon’s Blood” 25 Mart 2021 tarihinden itibaren Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Dijital platformlarda yer alan tüm dizi ve filmlerin içinde bulunduğu platformlar sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz.