Thirteen Lives Filminin Kadrosu Şekilleniyor

12.03.2021 13:50
Thirteen Lives Filminin Kadrosu Şekilleniyor

Ron Howard’ın yönetmeni olduğu “Thirteen Lives” filminin kadrosuna Viggo Mortensen, Colin Farrell ve Joel Edgerton gibi ünlü isimler eklendi.

2018 yılından bu yana proje aşamasında olan “Thirteen Lives” filmi nihayet yapım aşamasına geçti. Yönetmen olarak Ron Howard’ı gördüğümüz filmin senaryosunu ise William Nicholson yazdı. Tayland’da gerçekleşen, 12 genç futbol oyuncusunun ve koçlarının bir mağarada mahsur kaldığı trajik bir olayı odağına alacak filmin kadrosuna Viggo Mortensen, Colin Farrell ve Joel Edgerton gibi usta oyuncular dâhil oldu.

Sel sırasında mağarada mahsur kalan futbol takımını kurtarma girişimini ve bu girişim sırasında hayatını kaybeden Tayland Deniz Kuvvetleri’ne bağlı Saman Gunan’ın hayatını kaybettiği 2018 yılında gerçekleşen bu trajik kazanın sinema uyarlamasında Viggo Mortensen’i mağara arama kurtarma konusunda uzmanlaşmış İngiliz Richard Stanton karakterine hayat verirken izleyeceğiz. Colin Farrell, mağara dalışında uzman ve sualtı arama kurtarma ekibinin lideri John Volanthen olarak karşımıza çıkacak. Joel Edgerton ise 30 yılı aşkın mağara dalışı tecrübesine sahip bir anestezi uzmanı olan Dr. Richard Harris’e hayat verecek.

Sahajak Boonthanakit, Vithaya Pansringarm ve Tom Bateman’in de kadrosunda olduğu “Thirteen Lives” bu ay içinde Avustralya ve Tayland’da çekimlere başlayacak.