Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (2 Temmuz 2021)

02.07.2021 11:54
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (2 Temmuz 2021)

Bu hafta üçü yerli film olmak üzere  toplam 9 yeni film izleyici ile buluşuyor.

 

Fast & Furious 9 

Hızlı ve Öfkeli serisinin son filminde Cipher, Dom ve ekibinden intikam almak için Dom'un küçük kardeşi Jakob'dan yardım istiyor. Serinin 3. ve 6. filminin yönetmeni Justin Lin'in yönetmenliğini yaptığı filmde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster ve Charlize Theron dikkat çeken oyunvular.

Cruella

Asi ve kendine has genç bir kadın olan Estella, zeki olduğu kadar yaratıcıdır ve en büyük hayali kendi adına bir moda markası yaratmaktır. Bir grup genç hırsızla arkadaş olmaya başlayan Estella, bu işleri yaptıkça kendindeki karanlık tarafı fark eder. Londra sokaklarında kendilerine yeni hayat inşa etmeye başlayan bu ekip sayesinde Estella planlarını kurmaya başlar. Bir gün Estalla’nın modaya olan tutkusu ve tarzı Baroness von Hellman’ın ilgisini çeker. Kötü kalpli bir moda efsanesi olan Hellman ve Estella arasındaki ilişki giderek zıtlaşır. Estella zamanla kendi içindeki karanlık tarafı benimser ve intikam dolu Cruella ortaya çıkar.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları

Her yıl Kıbrıs'ta düzenlenmekte olan liseler arası bilgi yarışmasına, bu yıl Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri de katılmaya hak kazanır. Ancak Fen bölümünden seçilen dört başarılı öğrencinin yerini Hababam sınıfından dört öğrenci alır. Yarışma umurlarında olmadan, güzel bir tatil yapmanın hesabında olan dört kafadar bu tatilden güzel bir ders alarak döneceklerdir.
 
 
İki aktris, Béatrice Dalle ve Charlotte Gainsbourg, bir film setinde cadılar hakkında hikayeler anlatıyorlar - ama hepsi bu değil. 'Lux Æterna' aynı zamanda sinema, film sevgisi ve film setindeki çatışmalar üzerine bir denemedir.
 
 
Undine, Almanya'da Berlin’in kentsel gelişimi hakkında konferanslar veren, sunumlar yapan bir tarihçidir. Sevdiği adam onu terk ettiğinde antik bir efsane onu ele geçirir. Şimdi Undine, ona ihanet eden adamı öldürmek ve suya geri dönmek zorundadır.
 
 
1990’ların sonuna New York’ta yaşayan genç ve yaratıcı bir yazar, ünlü bir yazar olan J.D. Salinger’ın ajansında bir işe girer. Enteresan ve gelenekselci patronu, ona Salinger’ın hayran mektuplarını cevaplama görevi verir. Bu sırada Joanna ise kendi sesini ve  tarzını bulmaya çalışmaktadır.
 
 
Büyükanne Edna açıklanamayacak şekilde ortadan kaybolur. Bu olay üzerine kızı Kay ve torunu Sam, çürümekte olan eski evlerine döner ve burada Edna’ya ait ipuçları aramaya karar verir. Edna, kaybolduğu gibi gizemli bir şekilde geri döner. Kay ise annesinin nerede olduğunu söyleyemediğinden ya da söylemek istemediğinden şüphelenir. Edna’nın davranışları bir anda çok şiddetlenmeye başlar ve Kay ile Sam onun evde bulunan bir varlık tarafından ele geçirildiğini düşünmeye başlar.
 
 
Filmde korku filmi çekmek için bir Anandolu kasabasına giden bir grubun hikayesi anlatılıyor. ''Kanlı Yol'' adında bir korku filmi çekmek isteyen ekip, çekimlerin başlayacağı günün gecesinde aynı kabusu görür ve bunun üzerine ekibin büyük bir kısmı bu olaydan tedirgin olarak İstanbul'a geri döner. Ancak ekibin küçük bir kısmı olayı araştırmak için kasabada kalmaya karar verir...
 
 
Uzun yol şoförlüğü yaparak geçimini sağlamaya çalışan Şemsi, bir gün bir dağ yolunda Fidan adında genç bir kadın ile karşılaşır. Fidan'ı İstanbul'a götürmeyi kabul eden Şemsi, onun İstanbul'daki planlarını öğrenince Fidan'ı durdurmaya karar verir.