Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (9 Temmuz 2021)

09.07.2021 12:18
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (9 Temmuz 2021)

Bu hafta 4 yeni film vizyona giriyor.

 

Black Widow

Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War arasındaki zaman dilimine odaklanacak olan Black Widow solo filminde Black Widow yani Natasha Romanoff geçmişiyle yüzleşmek için evine dönmek zorunda kalıyor. Doğumunda Kara Dul yani Natasha Romanov, KGB'ye verilir ve örgüt onu nihai ajanı olması için yetiştirir. SSCB dağıldığında hikaye, serbest çalışan bir ajan olduğu günümüz New York'una taşınırken hükümet onu öldürmeye çalışır.

Korku Seansı 3: Katil Şeytan

Gerçek hayattaki paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ı bile şok eden ürpertici bir cinayet ve bilinmeyen güçlerin kötülük hikayesi. Dosyalarında ki en şaşkınlık yaratıcı vakalardan biri, genç bir çocuğun ruhu için verdikleri savaş ile başlar, daha sonra ise önceden gördükleri her şeyin ötesine geçen olaylar yaşanmaya başlar. Bu olaydan sonra ABD tarihinde ilk defa bir cinayet zanlısı savunmasında ruhunun şeytan tarafından ele geçirildiğini iddia etmiştir.

Supernova

Sam ve Tusker 20 yıldır birbiriyle beraberdir. İngiltere’yi bir uçtan diğerine karavanları ile dolaşarak ailelerini ve arkadaşlarını ziyaret ederler. 2 yıl önce Tusker’a demans(bunama) hastalığının erken safhasında olduğu tanısı konur. Bu andan itibaren birlikte geçirdikleri her an daha değerli bir hal almaya başlar.

Düşler Ülkesi

Eğlenceyi seven Sihirbaz Dave, hava durumunu tahmin etmek için kulübesinden çıkar, sadece sevgili Bucketville kasabasının değiştiğini keşfetmek için! Çiçek açan çiçeklerin aroması yerini talaş kokusuyla değiştirmeye başlar ve gökyüzü bulutludur! Sihirbaz Dave ve arkadaşları korkunç bir haberi ortaya çıkarırlar: Bay Karınca yiyen, kasabayı yeni satın almıştır ve büyük bir alışveriş merkezine dönüştürmeyi planlamaktadır!