Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (20 Ağustos 2021)

20.08.2021 17:43
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (20 Ağustos 2021)

Bu hafta biri yerli 8 yeni film vizyona giriyor.

 

Körkütük

Bir doğum gününde bir araya gelen 4 öğretmen, kanlarında doğuştan alkol eksikliği olduğu ve bu eksikliğin gün boyunca kontrollü alkol tüketimiyle kapatılması sonucu, insanın potansiyeline ulaşacağını ileri süren teoriden hareketle bir deneye girişirler. Hepsi lise öğretmenleri olan dört arkadaş, kanlarında sabit bir alkol seviyesi bulundurarak hayatlarını iyileştireceklerine dair bir teoriyi test ediyor.

 
Shinobu, Tanjirou, Zenitsu, Inosuke ve Nezuko; Demon Slayer Corps liderlerinin gözetimi altında gelişmekle kalmayıp liderlerden yepyeni bir teknik öğrenirler: Tam Konsantrasyon Tekniği. Gizemli Sonsuzluk Treni onları şeytanların hayallerine taşırken bu seferki görevlerinde sahip oldukları bütün yeteneklerin yanı sıra yeni keşfettikleri tekniğe de ihtiyaçları olacaktır!
 
 
Sam, annesi bir suikastçi olan 12 yaşında bir çocuktur. Annesi Scarlet yüksek düzey bir suikastçi olarak görev yapıyordur ve kızı Sam'i terk etmek zorunda bırakılır. Sam, annesinin çalıştığı acımasız şirket tarafından büyütülür ve yetişkin olunca da annesinin izinden gitme kararı alır. Şimdi ise 15 yılın ardından Sam, bir tetikçi olur. Ama gücünü, annesinin çalıştığı korkunç şirketi yok etmekte kullanacaktır.
 
 
Spiral: Testere Devam Ediyor, şehirde yaşanan dehşet verici cinayetleri araştırmakla görevlendirilen iki dedektife odaklanıyor. Kıdemli bir dedektif olan Zeke Banks ve onun çaylak ortağı olan William Schenk, şehirde yaşanan korkunç cinayetleri soruşturmakla görevlidir. Dehşet veren cinayetlerin gizemini ortaya çıkarmaya çalışan Zeke, soruşturmayı ilerlettikçe kendisini katilin oyununun merkezinde bulur.
 
 
İnsanlar bir şey hatırlamak istediklerinde Nick Bannister'ın (Hugh Jackman) ofisine gelir ve Bannister da kendileriyle neredeyse bir psikolog gibi ilgilenir. Geçmişimizdeki tüm dosyalar aklımızda saklanıyor ama asıl soru bizim bunlardan hangilerine erişebildiğimiz. Bannister'ın yeteneği, doğru soruları sormak ve küçük bir ücret karşılığında yeniden hatırlamak istediğiniz anıları bulmaktır. Bir gün ofisine çok küçük bir isteği olan gizemli bir kadın (Rebecca Ferguson) gelir. Kadın kaybettiği anahtarların yerini bulmak istemektedir. Bannister çok geçmeden bu kadınla bir ilişkiye başlar ama ilişkileri kadının ortadan kaybolmasıyla son bulur. Onu bulmak için Bannister'ın kendi anılarında gezinerek kadının verdiği ipuçlarını toplamaktan başka çaresi yoktur.
 
 
En büyük rakipleri Humdinger, Adventure City belediye başkanı olarak ortalığı kasıp kavurmaya başlayınca, Ryder ve herkesin sevdiği kahraman yavrular, bu tehlikeyle yüzleşmek için vitesi yükseltir. Heyecan verici yeni aletler ve teçhizatla donanmış PAW Patrol, Adventure City vatandaşlarını kurtarmak için bilgili bir sosis köpeği ile güçlerini birleştirir.
 
 
Cemal ve Halil, çocukluklarından beri birbrilerine rakip olan iki şeftir. Kendilerine bırakılan restoranda da bu rekabetleri devam eder ve çocuklarının gizli bir aşk yaşamasıyla aralarındaki gerilim iyice tırmanır. İki şef, rekabetlerinin galibini belirlemek amacı ile bir televizyon yarışmasına katılmaya karar verirler.
 
 
Film, Romanya sağlık sistemindeki çürümüşlüğü, dönen rüşvet çarkını, vatandaşın sağlığını hiçe sayan uygulamaları konu ediniyor. Bütün bu çirkinlikleri ortaya çıkaran basının ne kadar önemli bir güç olduğu bir kez daha gözler önüne seriliyor.