Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (27 Ağustos 2021)

27.08.2021 19:59
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (27 Ağustos 2021)

Bu hafta dördü yerli dokuz yeni film vizyona girdi.

 

Düşler Ülkesi

1935 yılının Texas'ında bir banka soyulmuş, kaçan soygunculardan Allison Wells her yerde aranmaktadır. Genç Eugene onu evin yakınlarında bulunana bir saman deposunda onu yaralı bulur. Eugene onu tedavi ederek bir süre saklanmasına yardım eder. Sonrasında birlikte kaçmaya başlarlar.

Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit

Filmde cezaevinde gerçekleşen 10 şüpheli ölümün ardından gerçekleşen olaylar anlatılıyor. Herhangi bir yaralanma veya darbe izi olmadan gerçekleşen bu ölümler nedeniyle olayın aydınlatılması için istihbarat teşkilatı ve cinayet bürodan yetkililer görevlendirilir. Cezaevindeki sorgulamalar, yetkililerin beklemedikleri gerçeklerle karşılaşmalarına neden olacaktır...

Koş Saklan Dövüş

Zoe, annesinin ölümünden sonra hayatının çok zor bir döneminden geçen genç bir kızdır. Kafasını dağıtmak için özel kuvvetlerin eski bir üyesi olan babası Todd ile birlikte ava çıkar. Zoe, bu sırada öğrendiklerini aklına dahi gelmeyecek bir durumda kullanmak zorunda kalır. Bir grup çocuk, okul binasını kuşatınca Zoe, hem kendi hem de sınıf arkadaşlarının hayatı için zorlu bir savaşa girişir.

Şeker Adamın Laneti

1992 yapımı gerilim türündeki “Candyman” filminin yeniden yorumu niteliğinde yenilenen hikaye, Chicago’da efsanenin başladığı mahalleye geri dönüyor. Kanca elli korku mitini araştırmak üzere Chicago’ya giden Anthony McCoy çok geçmeden bu mitin gerçekler üzerine dayandığını keşfeder…

Küçük Anne

Sekiz yaşındaki Nelly, büyükannesini yeni kaybetmiştir ve annesinin çocukluk evini temizlemesinde ebeveynlerine yardım etmektedir. Annesi Marion'un eskiden oynadığı ve Nelly'nin hakkında çok şey duyduğu ağaç evi ve çevresindeki ormanları keşfeder. Bir gün annesi aniden ayrılır. O sırada Nelly, ormanda bir ağaç ev inşa eden kendi yaşında bir kızla tanışır.

Kızım Gibi Kokuyorsun

Nice sahneleriyle başlayan filmde atalarının topraklarına dönen ve asıl mesleği edebiyat öğretmenliği olan Beatrice, motelinde konakladığı Emine'den bir yardım ister ve ardından Antep'e yaptığı tehlikeli yolculukta da ona İbrahim eşlik eder.

Kar Kırmızı

İşlemediği bir suç nedeniyle hapse giren Yusuf, dokuz yıl boyunca parmaklıklar ardında kalır. Evine döndüğünde ise karısını evde bulamaz. Yusuf, karısını ve çocuğunu bulmak için karlar altında kalmış kasabada bir arama işine girişir.

Şeytan Oyunu

Bir grup arkadaş korkunç bir oyunda korkularıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Yüz mumdan oluşan bir dairenin içinde oturmalı ve aldıkları her mumda bir hikâye anlatmalıdırlar. Hikâyeler anlatılıp mumlar söndüğünde garip olaylar olmaya başlar. Gölgelerde gizlenen garip varlıkları hissederler fakat oyundan ayrılamamalarına sebep bir şey vardır.

Yıl Dönümü

Eda ve Tekin, evliliklerindeki monotonluktan sıkılmış yeni evli bir çifttir. Bir gün Eda, ilişkilerini biraz hareketlendirmek adına evliliklerinin ikinci yıl dönümünde Tekin'e bir sürpriz yapmak ister. Fakat bu sürpriz, eski hesaplaşmalar ve geçmiş ile yüzleşmelerin gerçekleşeceği bir duruma dönüşecektir.