Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (10 Eylül 2021)

10.09.2021 13:57
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (10 Eylül 2021)

Bu hafta 5'i yerli 9 yeni film vizyona girdi.

 

Çok Satanlar

Film, bir kitap borçlu olduğu genç bir yayıncıya yardım etmek için isteksizce son bir kitap turuna çıkan huysuz, emekli bir yazarın hikayesini konu ediyor. Başka bir zamanda takılı kalmış olan yazarımız, modern dünyada yazar olmanın zorlukları ile başa çıkmaya çalışırken birçok güçlük yaşayacaktır. 

Kara Kutu

Matthieu, yepyeni bir uçağın ölümcül kazasının arkasındaki sebebi çözme görevinde olan genç ve yetenekli bir kara kutu analistidir.
Yine de, dava yetkililer tarafından kapatılmaya çalışılmasına rağmen, Matthieu yardım edemez, ancak kanıtlarda bir sorun olduğunu hisseder. Parçaları tekrar dinlerken, ciddi şekilde rahatsız edici bazı ayrıntıları algılamaya başlar. Bant değiştirilmiş olabilir mi? Patronunun emirlerine karşı gelen Matthieu kendi karşı konulamaz soruşturmasına başlar 

Sir-Ayet: Ölü Doğan

Hazal beş yıl önce annesini kaybetmiştir. Bir klinikte doktor olarak çalışan Hazal, son zamanlarda annesini rüyalarında görmeye başlamıştır. Rüyalarında çok kötü halde olan annesi için endişelenen Hazal, evinde de garipler olduğunu sezer. Bu durum Hazal’ın psikolojisini çok kötü şekilde etkilemeye başlamıştır. Bu durum Hazal’ın arkadaşı Şenay’ın dikkatini çekmiştir. Bir gün ikisi birden Şenay’ın annesini ziyarete gider. Şenay’ın annesi Hazal’a yardım edebilecek bir şifacıyı tarif eder. Şifacı kadın Hazal’a yol gösterir ve Hazal artık geri dönülemez bir yola girer.

Z

Film, 8 yaşındaki oğullarının hayali arkadaşı tarafından musallat olunan bir ailenin gerilim dolu hikâyesini anlatıyor.

Durgun Su

Bir baba, cinayetten tutuklanan kızına yardım etmek için Oklahoma'dan Fransa'ya seyahat eder.

Elli Kelimelik Mektuplar, 27 Mayıs darbesi sonrası Yassıada'ya gönderilen dönemin Bayındırlık Bakanı Ahmet Tevfik İleri'nin hikâyesini anlatıyor.
 
Borç tahsil etme işinde olan Duygu ve Bahadır, insanlara psikolojik şiddet uygulamayı işlerinin bir parçası olarak gören iki meslektaştır. Günün birinde Ceren Gürel adında bir kişinin borcunun peşine düşen ikili, hem Ceren'e hem de prim kazanmak için birbirlerine akıl oyunları oynamaya başlarlar.

Küçük bir çocuğun bir güvercin görmesi ile başlayan hikaye, güvercinin çocuğa getirebileceği haberler ve minik kahramanınmızın bunlarla başa çıkma çabaları ile devam ediyor.

Baturalp ve Mahmut, bir mahalle kahvesi işleten kendi hallerinde iki arkadaştır. Bir gece görmemeleri gerekn bir olaya denk gelmeleri ile birlikte mafyanın radarına girerler ve macera başlar...