Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (1 Ekim 2021)

01.10.2021 09:49
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (1 Ekim 2021)

Bu hafta dördü yerli sekiz yeni film vizyona girdi.

Ölmek için zaman yok

Aktif görevini bırakan Bond, Jamaika’da sakin bir hayat yaşamaktadır. Ancak bu sakin hayat kısa ömürlüdür. CIA ajanı olan Felix Leiter Bond’un yardımına muhtaçtır. Bond ise yardım edebilmek için sakin ve huzurlu hayatını geride bırakmak zorunda kalacaktır. Kaçırılan ve çift taraflı çalışan hain bir bilim adamını kurtarmak üzere çıktıkları bu görevde Bond tehlikeli, son teknoloji silahlar kullanan Safin ile karşı karşıya kalacaktır.

Nefesini Tut 2

Görme engelli savaş gazizi Norman Nordstrom birkaç yıldır herkesten uzak bir kulübede saklanmaktadır. Genç bir kızla yaşamaktadır ve sarhoş bir sürücü tarafından kendisinden çalınan ailesini yeniden oluşturduğunu düşünmektedir. Birlikte geçirdikleri sakin hayatları, bir grup suçlu kızı kaçırınca kısa sürede alt üst olur. Norman şimdi onu kurtarmak için daha da karanlık ve yaratıcı içgüdülerinden faydalanmak zorunda kalacaktır.

Süper Köpek ve Turbo Kedi

Kaybolan sahiplerini bulmak için her yolu deneyen bir kedi ve bir köpeğin hikayesini konu alan filmde köpek Buddy ve kedi Felix yollara düşerler. Sahiplerini bulmak üzere çıktıkları heyecanlı yolculukta iki kafadar dostluğun gücünü öğrenecek aynı zamanda kendi içlerindeki yetenekleri de keşfedeceklerdir.

Müfreze

Müfreze filminde, küçük bir kız çocuğunu kurtarmaya çalışan askeri ekibin verdiği mücadele anlatılıyor. Teröristlerin işgal ettiği küçük bir köyde yaşayan çocuklar, içtikleri sudan zehilenir ve valilik olaya müdahale eder. Çocukların tedavisi için köye gelen doktor Kemal'e, 7 kişilik bir komando birliği eşlik eder. Hastalardan küçük bir kız çocuğunun durumu ağırlaşınca çocuğun şehre götürülmesine karar verilir. Ancak şehre gitmek isterlerkenyollarını kesen terör örgütü onları engeller. Askerler, çıkan çatışma sırasında doktoru ve çocuğu korumak için zorlu bir mücadele verir.

Av

Polis memuru Sedat, genç bir çiftin yaşadığı, terkedilmiş bir apartman dairesini basar. Çıkan arbedede Fırat ölür, Ayşe kaçar. Ailesinin çiftlik evinden para ve araba çalıp, bir daha dönmemek üzere yola düşer. Fakat peşinde Sedat ve yanına aldığı üç erkek vardır. Belirsiz bir Anadolu kentinin kenar mahallesinde başlayan av, giderek ıssızlaşan vahşi doğaya uzanır. 

Avcı İlk Kehanet

Filmde, kadim bir kahanetinile bir araya gelen efsanevi avcı Phaldor ve arkeoloji öğrencisi Melis, birlikte dünyanın kaderini değiştirecek fantastik bir yolculuğa çıkar.

Sevgili Yoldaşlar

Komünist hükümet 1962'de gıda fiyatlarını yükselttiğinde, küçük sanayi kasabası Novocherkassk'tan asi işçiler greve gider. Sonrasında meydana gelen katliam, dindar bir parti eylemcisinin gözünden anlatılıyor.

Kitab-ı Cin

Filmde üniversite öğrencisi dört arkadaş, Hz. Süleyman'a ait olduğu rivayet edilen sırlarla dolu bir kitabı bulur. Bunun üzerine bir cin ordusunun uyanması ile birlikte gençler, kendilerini bir korku sarmalının içinde bulurlar.