Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (8 Ekim 2021)

08.10.2021 16:04
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (8 Ekim 2021)

Bu hafta 6'sı yerli 10 yeni film vizyona giriyor.

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan

Thomas ve Bea artık evlidir, Peter ve onun tavşan ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Bahçedeki hayatından sıkılan Peter, şehre gitmeye karar verir. Burada birçok tekinsiz tiple karşılaşır ve bütün ailesini bir kaosun içine sürükler.

Kurye

MI6 ve CIA tarafından Soğuk Savaş sırasında görevlendirilen iş adamı Greville Wynne ve Rus kaynağı, Küba Füze Krizine son vermeye çalışır. Ancak Wynne, bu görev sırasında casusluğa alışmanın zannettiğinden çok daha zor olduğunu fark eder...

Sansür

Enid Baines, film sansürcüsü olarak çalışan genç bir kadındır. Yaptığı titiz çalışmalarından gurur duyan Enid, izleyicileri birçok zararlı etkiden korur. Onun korumaya yönelik tutumu, kısa bir süre önce gıyaben öldüğü ilan edilen kardeşinin ortadan kaybolmasının ayrıntılarını hatırlayamamasından kaynaklanan suçluluk duygusuyla bağlantılıdır. Bir gün arşivden incelediği bir filmde, geçmişi ve kız kardeşinin kayboluşuyla benzer unsurlar barındırdığını keşfeder.

Hakikat Şeyh Beddreddin

Filmde 14. yüzyılda yaşamış olan Şeyh Bedreddin'in hayatı anlatılıyor. Şeyh Bedreddin, kendi adı ile birlikte anılan siyasi ve dini bir ayaklanma ile tanınır.

Cinni Kabus

Ezgi, gördüğü kabuslar nedeniyle sorunlu günler yaşamaktadır. Babasının esrarengiz vefatını aydınlatmaya çalışan Ezgi'ye bu süreçte cinler musallat olur. Genç kadın, kendini içinde bulduğu kokru dolu kabustan uyanmayı başarabilecek midir?

Milyonda Bir

Şehirde yaşadığı monoton hayattan sıkılan bir kadın, çözümü kendini yollara atmakta bulur. Arabasıyla yola çıkan bu genç kadının yolda karşılaştığı ve tanıştığı genç bir adam ile arasında yaşananlar, her ikisinin de kendilerini ve hayatı sorgulamalarına neden olur.

Fulya

Filmde 2020 yılında gerçekleşen Dağlık Karabağ Savaşı sırasında muhabirlik yapan Fulya Öztrük ve kameraman Halil Öztürk'ün yaşadaıkları anlatılıyor. Belgeselde savaş alanından geşen görüntüler ile savaşın halk üzerindeki etkisi ve ardından alınan sonuç izleyiciler ile paylaşılıyor.

Defin-Ecin Zulman

Zulman Kabilesi, kadim bir cin topluluğudur. Kısa süredir evli olan Hakan ve Zeynep çiftinin borçları, onları Zeynep'in babasından kalma bir sandığın içinde yer alan bir haritanın gösterdiği defineye muhtaç bırakır. Ancak bu define, kadim Zulman kabilesine aittir... 

Paranormal Hikayeler

Brandon son stand-up komedi şovuna hazırlanmaktadır. Hikayeleri ve şakaları geçtikçe seyirci neşelenmeye başlar. Ancak tam o anda Brandon, bu hikayelerin geçmişiyle güçlü bir ilişkisi olduğunu anlayacaktır. Hem de hayal ettiğinden daha fazla.

Sinsi

Birkan'ın uzun süredir devam eden ilişkisi, başka bir erkeğin hikayeye dahil olmasıyla son bulur.