Marvel Sinematik Evreni'nin Adam Warlock'ı Belli Oldu!

12.10.2021 13:14
Marvel Sinematik Evreni'nin Adam Warlock'ı Belli Oldu!

Marvel Sinematik Evreni'nde çizgi romanlardaki en güçlü karakterlerden biri olan Adam Warlock'ın olup olmayacağı, olursa bu karakteri kimin oynayacağı hayranlar arasında merak konusu olmuştu. Bu soruların cevabı oyuncu Will Poulter'ın Guardians of the Galaxy 3 kadrosuna dahil olması ile birlikte gelmiş oldu.

Will Poulter, James Gunn yönetmenliğindeki yeni Guardians of the Galaxy filminde galaksiler arası bir güce sahip Adam Warlock karakterini canlandıracak. Warlock'ın hikayeye dahil oluşu, serinin ikinci filminin jenerik sonrası sahnesinde ima edilmişti. Warlock, hikayeye Star-Lord ve arkadaşlarını yok etmek için üretilen bir varlık olarak giriş yapacak gibi görünüyor. 2023 yılının Mayıs ayında izleme fırsatı bulacağımız filmin çekimleri bu senenin sonunda başlayacak.

Guardians of the Galaxy serisinin son filmi olması beklenen üçüncü filmde, 2014 yılında başlayan maceranın sonuna gelinmesi bekleniyor. Senaryonun detayları şimdilik netleşmiş olmasa da yeni filmde arkadaşları, Endgame sonrası ortadan kaybolan Gamora'yı arayacak gibi gözüküyor. Serinin son filminin diğer filmlerle karşılaştırılınca daha ağır ve duygusal bir hikayeye sahip olması da bekleniyor.  

Will Poulter, daha önce yer aldığı Midsommar ve The Revenant gibi yapımlardaki yan rollerde gösterdiği başarısı ile dikkat çekmişti.