Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (15 Ekim 2021)

15.10.2021 12:38
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (15 Ekim 2021)

Bu hafta 2'si yerli 7 yeni film vizyona giriyor.

 
Venom adındaki simbiyotun taşıyıcısı olan Eddie Brock'un hikayesinin anlatıldığı "Venom" filminin devamı niteliğindeki yapımın başrolünü bir kez daha Tom Hardy üstleniyor. Serinin ikinci filminde çizgi romanlardan aşina olduğumuz Carnage, hikayedeki yerini alıyor.
 
 
Yaralı Laurie Strode, durdurulamaz katil Michael Myers'ı avlamak ve korku saltanatını bir kez ve herkes için sona erdirmek için kanunsuz bir gruba liderlik eder.
 
 
Norman halkından bir şövalye Jean de Carrouges ve Norman soylusu Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider...
 
 
Serinin ana karakterlerinden Altan ve tanıdık isimli yeni arkadaşı Gürkan, son filmde yaptıkları hataları düzeltmenin peşindedir. Bu sırada yolları çok daha büyük bir bela olan Ali Kapan ile kesişir.
 
 
Filmde kamp tatili yapmak isteyen bir arkadaş grubunun başına gelenler anlatılıyor. Kamp tatilleri yaparak keşfetmeyi seven 5 arkadaşın bu sefer kamp yapmak için seçtikleri yer diğerlerinden biraz farklıdır. Seçtikleri yerde daha önce kamp yapan grubun çoğunun vahşice katledildiğini öğrenen grup, başta bu olaya fazla aldırış etmese de tanımadıkları birinin gruba katılması ile birlikte bir korku girdabının içine çekilmeye başlar.   
 
 
Film, hayatlarının saklı kalmış taraflarını keşfedip, fantezileriyle yüzleşen altı çiftin hayatına odaklanıyor. Fantezileriyle karşı karşıya kalan altı çift, samimi hayatlarının gizli taraflarını keşfetmeye çalışır.
 
 
Gezgin bir şövalye olan Bedivere, yolculuğunda sona ulaşmışır. Yıl, 1273'tür ve Kutsal Topraklar talan olmuş bir biçimde bir güç savaşına sahne olmaktadır. Bedivere ve arkadaşları, Aslan Kral'ın gerçek niyetini uygulamasından çekinmektedirler. Bunu önlemek için birlikte kutsal Camelot şehrine doğru ilerlemeye karar verirler. Ve nihayet, Kutsal Şehir'deki son savaşın günü gelmiştir.