HBO Max Türkiye'ye Geliyor!

20.10.2021 09:54
HBO Max Türkiye'ye Geliyor!

Son zamanlarda ülkemizde de gözlemlemeye başladığımız dizi film platformları arasındaki rekabet, önümüzdeki yıl iyice kızışacak gibi gözüküyor. Netflix ve Prime Video gibi uluslararası dizi film platformlarına 2022'de bir yenisi eklenecek. 

Resmi sitesinde 2022 yılından itibaren Hollanda, Türkiye, Yunanistan, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya’da yayın hayatına başlayacak platformun adı son zamanlarda çok konuşulan Game of Thrones evreni dizisi House of the Dragon ile öne çıkmıştı. HBO Max'in ülkemize gelmesi ile birlikte  ülkemizdeki sinemaseverler için de iyi bir alternatif doğmuş olacak.

HBO Max, dikkat çeken bazı vizyon yapımlarını aynı anda evden izlenebilecek biçimde platformunda barındırması ile popülerliğini oldukça arttırdı. Örneğin 2019'da çok ses getiren Joker, HBO Max'de de yayına alınarak hayranlarına evden izleme seçeneği sunulmuştu. Ülkemizde 22 Ekim'de vizyona girecek Dune'un da platform üzerinde yer aldığını biliyoruz. Bu stratejiyi Türkiye'de de uygularsa HBO Max'in piyasayı etkileyeceğini tahmin etmek zor değil.

HBO MAx Türkiye fiyatı ile ilgili ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. ABD'deki abonelik fiyatı 9.99 dolardan başlayan platformun Türkiye için yerel bir fiyat politikasına gitmesi bekleniyor.