Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (22 Ekim 2021)

22.10.2021 10:04
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (22 Ekim 2021)

Bu hafta biri yerli beş yeni film vizyona giriyor.

Dune

Mitsel ve yoğun bir kahramanlık yolculuğunu anlatan “Dune”, Paul Atreides’in hayatını odağına alıyor. Zeki ve yetenekli olan Atreides’in kaderi düşündüğünden çok uzaklara uzanacaktır. Kaderini gerçekleştirmek üzere çıktığı bu yolda evrenin en tehlikeli gezegenine gitmeli, halkının ve ailesinin geleceğini güvenceye almalıdır. Gezegenin ve büyük ihtimalle tüm insanlığın kaderini belirleyecek olan Dune Gezegeni’nin kaynakları için kötü güçler ile çatışmalar başladığında, korkusuna galip olanın kazanacağı bu savaş çok yakındır.

Robot Ron Bir Sorun Var

Barney, Ron adında bir robota sahip bir çocuktur.  Barney sonunda kendi robotuna sahip olduğu için heyecanlıdır, ta ki yeni oyuncağı komik bir şekilde arızalanıp üretici şirketin hisselerini ne pahasına olursa olsun korumak isteyen karanlık bir yöneticinin dikkatini çekene kadar.

Minari

Minari, kırsal bir bölgeye taşınan bir ailenin hayatına odaklanıyor. 1980’li yıllarda 7 yaşındaki Kore kökenli Amerikalı David, babası Jacob’un isteği üzerine annesi ve kardeşi ile birlikte Arkansas’ta kırsal bir bölgeye taşınır. Aile, burada yeni bir çevre ve yaşam tarzı ile karşı karşıya kalır. David’in annesi Monica, hiçliğin ortasındaki bu mobil evde yaşamaktan dolayı korkulara kapılırken, David ve kız kardeşi yeni hayatlarından eper sıkılır. Bu sırada aileye, onlarla birlikte yaşamak için Kore’den gelen büyükanne de katılır. Jakob, dokunulmamış toprakta bir çiftlik yaratmaya çalışırken, ailesini ve evliliğini tehlikeye atmaya başlar.

Annette

Film, stand-up komedyeni Henry ve opera sanatçısı eşi Ann’in hayatını konu alıyor. Başarısız bir Hollywood çifti olan Ann ve Henry’nin bir de iki yaşında bir kızları vardır. 

Ziyaretçi

Toprak, abisinin işlediği cinayetin perde arkasını çözmek ister. Avukatı ve avukatının eşi ile cinayetin yaşandığı eve giden Toprak, burada kanıt niteliğinde görüntüler elde etmek isterken cinayetin sorumlusu ziyaretçiler ile karşılaşırlar.