The Book of Boba Fett Fragmanı Geldi!

02.11.2021 01:20

The Mandalorian dizisinin ikinci sezonunda hikayeye dahil olan Boba Fett ve paralı asker Fennec'in hikayesine odaklanacak Disney+ dizisinden fragman geldi. Yeni Star Wars dizisinin ilk sezonu 29 Aralık tarihinden itibaren izlenebiliyor olacak.

The Mandalorian'ın Aralık 2020'deki 2. sezon finalinin bitiş jeneriğinin sonuna kadar izlemeye devam ettiyseniz, Disney Plus'ta Boba Fett'i içeren yeni bir Star Wars dizisi olacağını zaten biliyordunuz. Orijinal Star Wars üçlemesinden ikonik klon ödül avcısını içerecek The Book of Boba Fett dizisi Aralık ayında gelecek ve ilk fragman Pazartesi günü yayınlandı.

Heyecan verici bir Star Wars macerası olan The Book of Boba Fett, bir zamanlar Jabba the Hutt ve ekibi tarafından yönetilen topraklarda hak iddia etmek için Tatooine'in kumlarına dönüp yeraltı dünyasına hükmetmeye çalışan efsanevi ödül avcısı Boba Fett ve paralı asker Fennec Shand'i odağına alıyor.

The Book of Boba Fett aynı zamanda Disney'in Disney+ için hazırladığı birkaç Mandalorian spin offundan yalnızca ilki; şirket ayrıca gelecekte orijinal seriyle örtüşecek olan Ashoka and the Rangers of the New Republic üzerinde de çalışıyor.