Chris Pratt, Garfield'ı Seslendirecek!

02.11.2021 16:20
Chris Pratt, Garfield'ı Seslendirecek!

Çizgi roman dünyasının en ünlü kedisi, yeni bir film ile hayranlarını ve sinemaseverleri eğlendirmeye hazırlanıyor...

Chris Pratt'in efsanevi video oyunu tesisatçısı/maceracı Mario'yu yeni bir animasyonda seslendireceği haberi internette şok dalgası yaratmıştı Şimdi ünlü oyuncu, Garfield'ı seslendireceği haberi ile adından söz ettirmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan Garfield, lazanya aşkı, tembelliği ve iğneleyici mizah tarzı ile kısa sürede büyük beğeni toplamıştı. Birçok oyuncak ve koleksiyon ürünü bulunup büyük bir marka haline gelen çizgi karakter, 2004 ve 2006 yıllarında büyük ekranda da kendine yer bulabilmişti. Sinemaseverler, bu yapımlarda Garfield'ı Bill Murray'nin seslendirdiğini hatırlayacaktır.

Yeni animasyon filminin senaryosunu David Reynolds yazdı ve Reynoolds'ın The Emperor's New Groove filminde birlikte çalıştığı Mark Dindal yönetmen koltuğunda olacak. Garfield'ın sahibi Jon'u veya diğer karakterleri kimin seslendireceğine dair henüz bir bilgi yok. Görüntüleri DNEG Animation şirketi sağlayacak ve film – henüz ne zaman olduğunu bilmesek de – Sony aracılığıyla dağıtılacak.